SKU
HI93701-T

Reagent likuid I klorit total ( 300 teste ) HI93701-T

5 260,19 Lekë
In stock

 

HI93701-T janë reagentë për përcaktimin colorimetrik të klorit total dhe të lirë, për përdorim me matësat Hanna . Këto reagentë me cilësi të lartë kanë të shënuar qartë  numrin e lotit dhe datën e skadimit në çdo shishe për gjurmueshmëri.

  • Reagentë pre made
  • Përgatitur me kimikate të pastërtisë së lartë
  • Kanë të shënuar qartë  numrin e lotit dhe datën e skadimit

Detaje

HI93701-T janë reagentë të lëngshëm me cilësi të lartë që lejojnë përdoruesit të arrijnë matje të shpejta dhe të sakta colorimetrike. Këto reagentë ndjekin një përshtatje të metodës USEPA 330.5 dhe Metodës Standarde 4500-Cl G. Metodat përdorin një reagent DPD në të cilën reagimi në mes të klorit dhe reagent shkakton një ngjyrë rozë në mostër. Duke shtuar thjesht 3 pika hi93701A-T dhe 3 pika HI93701B-T dhe 1 rënie të klorit total HI93701C-T mund të maten. Përveç kësaj, klori i lirë mund të matet duke përdorur 3 pika HI93701A-T dhe 3 pika HI93701B-T. Duke shtuar reagentët në mostër, reagimi do të ndodhë dhe një nga matësat e Hanna-s ose fotometrat portativë do të përcaktojë përqendrimin nga ngjyra që prodhohet. Rezultatet do të shfaqen në mg/L (ppm) të klorit të lirë ose total. Këto reagentë janë projektuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0.00 deri në 5.00 mg/L të lirë ose klorin total. Fotometrat e përputhshëm Përfshijnë: HI83200 HI83203 HI83205 HI83206 HI83208 HI83099 HI96724

Specifikimet

Paketa

shishe

Sasia

300 teste

Metoda

adaptimi i metodës USEPA 330.5 dhe Metoda Standarde 4500-Cl G.Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara