SKU
HI93710-01

Reagenti i pH për fotometrat (100 teste) - HI93710-01

2 691,26 Lekë
In stock

HI93710-01 është një reagentë pH për përcaktimin kolorimetrik të pH. Ka mjaft sasi për gati 100 teste për t'u përdorur me fotometrat e banakut dhe portativ të Hanna. Ky reagent është i prodhuar me cilësi të lartë dhe ka të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo shishe për gjurmueshmëri.

  • Reagentë të përgatitur me cilësi të lartë
  • I përgatitur nga kimikate me pastërti të lartë
  • Kanë të shënuar qartë datën e skadencës dhe numrin e lotit për gjurmueshmëri

Detajet

HI93710-01 është një reagent me cilësi të lartë që e lejon përdoruesin të arrijnë matje kolorimetrike të shpejta dhe të sakta. Këta reagentë ndjekin metodën Phenol Red në të cilën reagentët prodhojnë një gamë ngjyrash që varet nga pH. Thjesht duke shtuar 5 pika nga shishja e reagentit në mostër, reaksioni midis mostrës dhe reagentit shkakton një nuancë në mostër që varion nga e verdha në të kuqe.  Rezultatet do të shfaqen në njësi pH me një rezolucion prej 0,1 pH. Këta reagentë janë krijuar për t'u përdorur me mostra që kanë një interval vlerash të pritshme prej 6,5 deri në 8,5 pH.

Specifikimet

Paketimi

shishe pikatore

sasia

100 teste

Metoda

Phenol Red

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara