SKU
HI93710-03

Reagentë pH për fotometër ( 300 teste ) HI93710-03

76,00 € 8.360,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 76,00 EUR (8.360,00 Lekë)

In stock

HI93710-03 janë reagentë për përcaktimin colorimetrik të pH. Ka mjaft reagentë (300 teste) për t'u përdorur me fotometrat portativë. Këto reagentë me cilësi të lartë janë prodhuar nga ne dhe janë shënuar qartë me numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo shishe për gjurmueshmëri.

  • Reagentë pre-made për lehtësinë e përdorimit
  • Përgatitur me kimikate të pastërtisë së lartë
  • Pajisur me datën e skadimit dhe numrin e lotit për gjurmueshmërinë

Details

HI93710-03 janë reagentë me cilësi të lartë, të cilët lejojnë që përdoruesit të arrijnë matje të shpejta dhe të sakta colorimetrike. Këto reagentë ndjekin Metodën e Red Phenol në të cilën reagentët prodhojnë një gamë ngjyrash që është e varur nga pH. Thjesht duke shtuar 5 pika nga shishja e reagentit në mostër, reaksioni midis mostrës dhe reagentit shkakton një baticë në mostër që mund të ndryshojë nga e verdha në të kuqe. Intensiteti i ngjyrës përcaktohet nga një fotometër i përputhshëm dhe përqendrimi do të shfaqet. Rezultatet do të shfaqen në njësitë e pH me një rezolucion prej 0.1 pH. Këto reagentë janë projektuar të përdoren me mostra që kanë një rang të pritshëm prej 6.5 deri në 8.5 pH.

Specifikimet

Paketa

Shishe me pikatore

Sasia

300 teste

Metoda

Metoda e Red Phenol

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara