SKU
HI93711-03

Reagent per klorin total (300 tests) HI93711-03

8 685,44 Lekë
In stock

HI93711-03 janë reagentë për përcaktimin colorimetrik të klorit total. Ka mjaft reagentë (300 teste) për t'u përdorur me fotometrat portativë. Këto reagentë me cilësi të lartë janë prodhuar nga ne dhe janë shënuar qartë me numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo shishe për gjurmueshmëri.

  • Reagentë pre-made për lehtësinë e përdorimit
  • Përgatitur me kimikate të pastërtisë së lartë
  • Pajisur me datën e skadimit dhe numrin e lotit për gjurmueshmërinë

Detaje

HI93711-03 janë reagentë me cilësi të lartë pre made, duke lejuar që përdoruesit të arrijnë matje të shpejta dhe të sakta colorimetrike. Këto reagents ndjekin Metodën DPD në të cilën reagimi  mes të klorit dhe reagentit shkakton një ngjyrë rozë në mostër. Intensiteti i ngjyrës përcaktohet nga një fotometër i përputhshëm dhe përqendrimi total i klorit do të shfaqet në mg/L (ppm). Këto reagentë janë projektuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0.00 deri në 5.00 mg/ L klorin total.

 

Specifikimet

Paketa

bustina

Sasia

300 teste

Metoda

adaptimi i metodës USEPA 330.5 dhe Metoda Standarde 4500-Cl G. Reaksioni midis klorit total dhe reagentëve shkakton një ngjyrë rozë në mostër.All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved