SKU
HI93733-03

Reagentët e amoniakut (high range) ( 300 teste )- HI93733-03

27 157,28 Lekë
In stock

HI93733-03 janë reagentë për përcaktimin colorimetrik të amonit (NH4+). Ka mjaft reagentë (300 teste) për t'u përdorur me fotometrin portativ Hanna. Këto reagentë me cilësi të lartë janë prodhuar nga ne dhe janë shënuar qartë me numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo shishe.

  • Reagentë pre made për lehtësinë e përdorimit
  • Përgatitur me kimikate të pastërtisë së lartë
  • Të pajisur me  datën e skadimit dhe numrin e lotit

HI93733-03 janë reagentë me cilësi të lartë pre made, duke lejuar që përdoruesit të arrijnë matje të shpejta dhe të sakta colorimetrike. Këto reagents ndjekin Metodën Nessler në të cilën reagimi  mes amoniakut dhe reagentëve shkakton një ngjyrë të verdhë në mostër. Thjesht duke shtuar reagentët në mostër, reagimi midis amoniakut dhe reagentëve shkakton një ngjyrosje të verdhë në mostër. Intensiteti i ngjyrës përcaktohet nga një fotometër i përputhshëm ku do të shfaqet përqendrimi. Rezultatet e amonit do të shfaqen në ppm (mg/L) (NH4+) por mund të konvertohet lehtë në (NH3-N) ose amoniakë (NH3). Këto reagentë janë projektuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0.0 deri në 100.0 ppm ammonium.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara