SKU
HI981420-02

Monitorues për lëndët ushqyese në hidroponikë Groline - HI981420

In stock

HI981420 GroLine Monitorues për lëndët ushqyese në hidroponike ofron monitorim të vazhdueshëm të pH, përcjellshmërisë (EC & TDS) dhe temperaturës gjatë gjithë kohës në solucionet ushqyese hidroponike. i shpejtë në konfigurim dhe i thjeshtë në përdorim, ky monitorues është projektuar duke pasur parasysh hidropinikën, akuaponikë dhe serrat. Monitoroni tretësirën tuaj ushqyese me Monitoruesin GroLine.

 • Merrni matje të pH&EC 24/7 për rendimente të qëndrueshme çdo herë.
 • Veçori e Praktikës së Mirë Laboratorike (GLP) për saktësi profesionale.
 • Kalibroni pH dhe EC me një tretësirë të vetme Quick Cal.

Një vështrim i shpejtë për gjithçka që ju duhet

Një LCD i madh i pastër shfaq të gjitha leximet tuaja per cdo parameter ne menyre qe te monitoroni tretesiren tuaj ushqyese 24/7. Një alarm do të pulsoj duke ju paralajmëruar nëse diçka ka nevojë për rregullim.

Monitoroni ndryshimet me kalimin e kohës

Monitoruesi GroLine regjistron automatikisht rezultatet tuaja çdo 15 minuta gjatë 30 ditëve të fundit. Vlerat minimale, maksimale dhe mesatare ruhen në mënyrë që ju mund të ndihmoni në parandalimin e problemeve të ardhshme.

 

Një sondë. Tre matje.

Sonda jonë e para-amplifikuar 3-në-1 mat pH, EC/TDS dhe temperaturën në një trup të vetëm, të qëndrueshëm, polipropileni duke e bërë monitorin GroLine të lehtë për t'u përdorur.

 Quick Cal për më pak mirëmbajtje.

Një tretësirë e vetme kalibruese për pH dhe përcjellshmërinë e bën kalibrimin të shpejtë dhe siguron që të gjitha matjet tuaja të jenë të sakta gjatë gjithë kohës.

Saktësia e nivelit profesional

Algoritmet e avancuara dhe saktësia më e madhe e pH dhe TDS/ppm sigurojnë qëndrueshmëri në matje dhe kështu kuptoni më mirë për çfarë ka nevojë tretësira juaj ushqyese

Masni si një profesionist

Monitoruesi ynë GroLine është bërë nga kultivues dhe shkencëtarë të cilët janë të përkushtuar t'ju ndihmojnë të çoni aktivitetin tuaj të rritjes në një nivel tjetër.

 

 

 

Veçoritë:

 • 3 sensorë të kombinuar në një trup të vetëm të sondës: elektrodë pH, sensor amperometrik EC/TDS dhe një sensor të brendshëm për leximet e kompensimit të temperaturës
 • Mbyllja e vlerësuar me IP65: projektuar për t'i bërë ballë mjediseve të vështira të rritjes
 • Gama e gjerë e pH: matet pH nga 0.00 në 14.00 pH
 • Faktori i konvertimit EC në TDS/ppm i përzgjedhshëm: zgjedhja e një faktori konvertimi 0,5 ose 0,7
 • Kompensimi automatik i temperaturës: të gjitha leximet kompensohen për ndryshimet në temperaturë, temperatura e shfaqur në oC ose oF së bashku me pH, EC ose TDS
 • LCD i madh me ndriçim jeshil miqësor për bimët: LCD mund të shfaqë të tre matjet thelbësore të lëndëve ushqyese hidroponike në të njëjtën kohë
 • Regjistrimi i të dhënave për 30 ditë: regjistrohet çdo 15 minuta për 30 ditët e fundit, ruan vlerat min, maksimale dhe mesatare
 • Transferimi i të dhënave: Porta USB-C për transferim të lehtë të të dhënave në memorie ose PC
 • Sistemi alarmit: paralajmëron kur tretësira juaj ushqyese është jashtë rrezes së dëshiruar duke ndezur ekranin dhe mesazhin
 • Sensori i dritës së ambientit: për zbehjen automatike të LCD-së

Specifikimet:

Specifikime

Detaje

SKU

HI981420-01

pH Intervali

0.00 në 14.00 pH

pH Rezolucioni

0.01 pH

pH Saktësia (@25°C/77°F)

±0.05 pH

Temperatura Intervali

0.0 në 60.0°C / 32.0 në 140.0°F

Temperature Rezolucioni

0.1°C / 0.1°F

Temperature Saktësia (@25°C/77°F)

±0.5°C /±1°F

EC Intervali

0.00 në 10.00 mS/cm

EC Rezolucioni

0.01 mS/cm

EC Saktësia (@25°C/77°F)

±0.1mS/cm (0.00 në 5.00mS/cm); ±0.2mS/cm (5.00 në 10.00mS/cm)

TDS Intervali

0 në 5000 ppm (TDS faktori konvertimit 0.5 (500 CF)); 0 në 7000 ppm (TDS faktori konvertimit

 0.7 (700 CF))

TDS Rezolucioni

10 ppm

TDS Saktësia (@25°C/77°F)

±2% F.S.

Temperatura Kompensimi

pH: automatik (0.0 në 60.0ºC/ 32.0 në 140.0°); EC: automatik në β i vendosur 1.9%/°C

Kalibrimi

Kalibrimi i pH me një ose dy pika (duke përdorur bufera pH 4.01, 7.01, 10.01) duke përdorur

 njohjen automatike të buferat; kalibrim me një pikë duke përdorur tretësirën e shpejtë të

 kalibrimit; kalibrimi EC në një pikë në 1,41 mS/cm ose 5,00 mS/cm duke përdorur njohjen

 automatike standarde; kalibrim me një pikë duke përdorur tretësirë të shpejtë të kalibrimit

Regjistrimi

Regjistrimi automatik për 30 ditët e fundit me një interval prej 15 minutash

Alarmi

I lartë dhe i ulët me opsionin e aktivizimit/çaktivizimit për të gjithë parametrat

Lidhja

USB Lidhja-C

GLP

Praktikë e mirë laboratorike për 5 matjet e fundit të pH dhe historia e kalibrimit EC

Energjia

12VDC përshtatës (i përfshirë)

Mjedisi

-5 në 50°C (23 në122°F); RH max 95%

Dimensioni

125 x 185 x 38 mm (4.92 x 7.28 x 1.49”)

Pesha

333g ( 11.7oz.)

Informacion*

HI981420 paketohet me:HI1285-8 sondë multiparametrike, HI50036-0 Quick Cal tretësira buferike(2),

 HI700661P tretësira pastruese për elektrodën (2), 12VDC përshtatës, manuali i udhëzimeve,

Certifikata e Cilësisë së Monitorit dhe Certifikata e Cilësisë së Sondave.

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara