SKU
Hi84500-50

Tretësirë titruese Low Range për Mini-titruesin e dioksidit të squfurit HI84500-50

2 324,27 Lekë
In stock

Mini titruesi i dioksidit të squfurit HI84500 për analizën e verërave përdor dy tretësira të ndryshme titulluese në varësi të diapazonit të zgjedhur kur mat dioksidin e squfurit të lirë dhe total. HI84500-50 është një shishe 230 ml me titullues me diapazon të ulët me një interval të pritshëm midis 1,0 dhe 40,0 ppm të SO2 (dioksidit të squfurit). Tretësira është e standardizuar paraprakisht, duke e bërë titullimin e shpejtë, të saktë dhe të lehtë për t'u kryer.

 

 

  • Titrant i para-standardizuar
  • Data e skadencës dhe numri i lotit të shënuar qartë
  • Shishe e papërshkrueshme nga ajri

Detajet

HI84500-50 është një tretësirë me vëllim 230 ml me tretësirë ​​titulluese që përdoret për përcaktimin e dioksidit të squfurit në verë. Mini titruesi HI84500 është krijuar për të përcaktuar nivelet e lira dhe totale të dioksidit të squfurit në verë me titullimin potenciometrik. Elektroda ORP HI3148B përdoret për të zbuluar pikën përfundimtare si për intervalin e ulët (1,0 deri në 40,0 ppm të SO2 ) dhe atë të lartë (30 deri në 400 ppm të SO2 ). HI84500 mund të përdoret me të gjitha verërat, duke përfshirë dhe verën e kuqe, të cilat janë të vështira për t'u testuar duke përdorur metoda tradicionale për shkak të vështirësisë për të vëzhguar një ndryshim të dallueshëm të ngjyrës kur arrihet pika përfundimtare. HI84500 përcakton përqendrimin e lirë dhe total të dioksidit të squfurit në verë duke përdorur metodën Ripper. Joduri i tepërt shtohet në kampionin e verës dhe reagon me titrantin jodat për të prodhuar jod: IO -  + 5I-  + 6H+  → 3I 2  + 3H2O Jodi i prodhuar reagon me dioksidin e squfurit në verë sipas reaksionit redoks më poshtë: 2SO3  + I 2  → H 2SO4  + 2HI

Specifikimet

Shishet e paketimit RH Madhësia 230 mL Sasia 1

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara