SKU
pH500111-2

Kontrollues dixhital pH i montuar në panel- pH500

In stock

Seria e kontrulluesve PH500 janë të thjeshtë për të vepruar, matësa të bazuar në mikroprocesor metra të paketuar me karakteristikat:

  • CAL Check™
  • Sistemi i Alarmit i mban të sigurt këto kontrollues.
  • Butoni i passëordit të programimit parandalon ngatrresat

Sistemi i parandalimit të problemeve

Sistemi ekskluziv i Alarmit  mbron nga problemet e shkaktuara nga problemet me furnizimin me energji elektrike ose ndërprerjen e sinjalit, të cilat janë rreziqe tipike në mjediset industriale. Në këto kushte alarmi tregohet nga një LED i kuq, i vendosur direkt në panelin ballor të kontrolluesit

 

Input diferencial

Në një sistem me tokëzim të dobët, është e mundur të ketë një rrymë tokësore që rrjedh përmes nyjës referuese. Kjo mund të shkaktojë një degradim të shpejtë të elektrodës. Hyrja diferenciale Hanna ndihmon në këtë problem.

 

Kontrolli proporcional

Ngadalëson pompën kur niveli i matur i pH-së i afrohet vlerës së caktuar, e cila siguron dozim të saktë dhe shmang humbjen e kushtueshme të kimikateve për shkak të mbidozimit

 

Analog output

Për të rritur densitetin dhe aftësinë për të regjistruar të dhënat gjatë monitorimit, thjesht bashkangjitni një pajisje regjistrimi në kontaktet dalëse 4 deri 20 mA të vendosura në mënyrë të volitshme në panelin e përparmë, për të marrë një kopje të rezultateve në kërkesë.

 

Lidhja me PC

Porta RS232C lejon lidhjen me një PC. Transmetimi i të dhënave nga instrumenti në PC është i mundur me softuerin e aplikacioneve të përputhshme HI 92500 ëindoës® të ofruara nga Hanna Instruments.

 

Kompensim automatik i temperaturës

Një Pt100 me 2 tela mund të lidhet për të siguruar kompensimin automatik të temperaturës së matjeve.

 

Specifikime

 

pH Range

0.0 deri në 14.0

PH Rezolucioni

0.1 %

pH Saktësia

±0.2

pH Kalibrimi

automatik, një, dy ose tre pika, në pH 4.01, 7.01, 10.01

Kompensimi i temperaturës

automatike (me sondë Pt100) ose manual nga -9.9 deri në 120°C

Alarm relay

1 contact output SPDT, 5A-250 VAC, 5A-30 VDC (resistive load), fuse protected (2A, 250V fast fuse) Analog Output Signal galvanically isolated: 0-1 mA, 0-20 mA and 4-20 mA,0-5 VDC, 1-5 VDC and 0-10 VDC

Dalje dixhitale

Sinjali RS232 opoisolated bi-directional

Setpoint

1 ose 2 dalje kontakti SPDT 5A-250 VAC, 5A-30 VDC (ngarkesë rezistive), fitil i mbrojtur (2A, 250V fitil i shpejtë)

Overtime ( i rregullueshëm)

zakonisht nga 5 deri në 30 minuta

Impedanca input

1012 Ohm

Furnizimi me energji

115 VAC ±10%; 50/60 Hz

Dimensionet

144 x 144 x 170 mm Prerje paneli 140 x 140 mm

Pesha

1.6 kg (3.5 lb.)

Informacione**

Çdo model pH 500 vjen me montueset dhe instruksionetAll prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved