SKU
HI7014-11

Pool Line Free Chlorine Checker HC® Calibration Check set (0.00 and 1.00 ppm Free Cl?) - HI7014-11

1 590,29 Lekë
In stock
HI7014-11 Pool Line Free Chlorine Checker® HC Calibration Check Set provides a simple solution to validating the performance of the HI7014 Pool Line Free Chlorine Checker HC (Handheld Colorimeter). This high-quality set of standards is manufactured in our state-of-the-art facility and comes supplied with a Certificate of Analysis. The Certificate of Analysis provides the lot number, reference values and expiration date to provide traceability when certifying the Checker HC.
  • Pre-tinted standard value of 1.00 ±0.05 ppm free chlorine @ 25°C
  • Supplied with Certificate of Analysis
  • Reusable with a long shelf-life

HI7014-11 is a high-quality set of calibration standards that allows users to validate the performance HI7014 Pool Line Free Chlorine Checker® HC. The HI7014-11 includes one sealed cuvette for zero ppm free chlorine and one cuvette that is tinted to an equivalent 1.00 ±0.05 ppm free chlorine sample @ 25°C. The calibration check set is produced in our state-of-the-art manufacturing facility using reagent grade chemicals in a temperature-controlled environment.

The HI7014-11 is supplied with Certificate of Analysis

  • Product code
  • Lot number
  • Expiration date

Specifications

Ordering Information HI7014-11 is supplied with HI7014-11A - free chlorine certified standard cuvette - A (1), HI701-11B - free chlorine certified standard cuvette – B (1), certificate of analysis, and instruction for use.
Certificate of Analysis Yes
Package Cuvettes
Quantity 1 set
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara