SKU
HI7014-25

Pool Line Chlorine, i lirë, metoda DPD, reagentë për 25 teste (klor i lirë) - HI7014-25

12,00 € 1.320,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 12,00 EUR (1.320,00 Lekë)

In stock

HI7014-25 Kontrolluesi i linjës së pishinës për klor të lirë (Ngjyrëmetër dore) Reagentët janë reagentë me cilësi të lartë për përdorim me kontrolluesin e linjës së pishinës HI7014 për klor të lirë. Ato prodhohen në makinën tonë të pajisur mirë dhe janë të shënuara qartë me numrin serial dhe datën e blerjes në çdo paketë.

  • Reagentët për përdorim me një hap jepen veçmas
  • Furnizohet me kimikate me pastërti të lartë
  • Etiketuar me datën e lëshimit dhe datën e lëshimit për toksicitetin

Reagentët HI7014-25 janë reagentë me cilësi të lartë, jo të avullueshëm që mund të maten me HI7014 Free Chlorine Checker® HC. Këta reagentë punojnë sipas metodës DPD, ku reaksioni midis klorit dhe reagentit shkakton një ngjyrë rozë në sensor. Thjesht duke shtuar paketën e reagentit HI7014-25 në kampion, reaksioni kryhet dhe sensori HI7014 tregon përqendrimin nga produktet lundruese. Rezultatet do të shfaqen në ppm (mg/L) të klorit të lirë. Reagentët HI7014-25 Pool Line Free Chlorine Checker HC janë projektuar për përdorim në matjen e ujit në pishina, vaska dhe burime të nxehta me një diapazon të pritshëm prej 0,00 deri në 2,50 ppm klor të lirë.

Specifikimet

 
Paketimi kuti
Sasia 25 teste
Metoda Përshtatja e metodës USEPA 330.5 dhe metodës standarde 4500-Cl G. Reaksioni ndërmjet klorit dhe reagentit DPD prodhon një nuancë rozë në kapak.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara