SKU
HI7024

POOL LINE – KONTROLLUESI I BAKRIT - HI7024

7 217,48 Lekë
In stock

Ky matës është si dicka e përbashkët midis kiteve me teste kimike dhe instrumentave professional kimik. Kitet kimike kanë saktësi dhe zgjidhje të kufizuar, pasi mbështeten te syri i njeriut për të dalluar ndryshimet në ngjyrë. Instrumentimi profesional inkorporon një burim drite në një gjatësi vale specifike dhe një detektor ndriçues për të përcaktuar saktësisht absorbimin dhe përqendrimin e jonit. Pool Line Copper Checker® HC përdor një LED me gjatësi valore fikse dhe detektor fotosh silikoni për të siguruar saktësinë e instrumentimit profesional me çmimin e përballueshëm të një kit testimi kimik.

-Matje precize pa patur nevojë të studiosh ndryshimin e ngjyrës

-Kosto e leverdisshme

-I thjeshtë dhe inovativ

Në disa rajone bakri mund të gjendet natyrshëm në ujëra tokësor. bakri gjithashtu mund të gjendet në sasi të vogël në ujin e pijshëm. Burime të tjera të bakrit përfshijnë ndonjë korrozion. Bakri zakonisht nuk përbën problem por në pishina niveli mund të rritet me avullimin e ujit apo zëvëndësimin.Nivele të larta të bakrit janë të padëshirueshme në pishina, vaska me ujë të ngrohtë, spa ; ai mund t ju ngjyros rrobat e banjos, flokët dhe sipërfaqet e tjera jeshile. Gjithashtu bën që uji të ketë një ngjyrë të padëshirueshme kur nivele të larta klori janë të pranishme.

Matësi mund të mbahet lehtësisht në dorë apo në xhep. Ka një ekran LCD lehtësisht të lexueshëm. Opsioni auto shut off ruan jetën e baterisë suaj.

Për të realizuar matjet mjafton të merrni një mostër uji ta vendosni në kuventë, zeroni metrin. Më pas shtoni një reagent që do të reagojë me bakrin. Vendosni mostrën në matës dhe lexoni rezultatin. Është e thjeshtë.

Checker1234

Specifications

 
Bakri Range 0.00 ne 5.00 ppm (si Cu2 )
Bakri Rezolucion 0.01 ppm
Bakri Saktesia ±0.05 ppm ± 5% e leximeve
Metoda e bakrit Reagimi I bakrit me reagentin “ bicinchoninate” shkakton një njollë lejla në mostër
Photometer/Colorimeter burimi I dritës LED @ 575 nm
Photometer/Colorimeter Detektuesi I dritës silicon photocell
Tipi i baterise 1.5V AAA
Automatic Shut-Off Pas 10 minutash mos përdorim
Mjedisi 0 ne 50°C (32 ne 122°F); RH max 95% non-condensing
Pesha 64 g (2.3 oz.)
Dimensionet 86.0 mm x 61.0 mm x 37.5mm (3.2 x 2.4 x 1.5”)
Informacion* HI7024 Pool Line Copper Checker HC vjen I pajisur me kuveta me kapak (2) , kite reagent për bakrin (6 tests), 1.5VAAA battery (1 pc.), me instruksionet së bashku me valixhen mbajtëse.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara