SKU
HI7024-11

Pool Line Copper High Range Checker calibration check set - HI7024-11

2 813,59 Lekë
In stock
HI7024-11 Pool Line High Range Copper Checker® HC Calibration Check Set provides a simple solution to validating the performance of the HI7024 Pool Line Copper Checker HC in the range of 0.00 to 5.00 ppm. This high-quality set of standards is manufactured in our state-of-the-art facility and comes supplied with a Certificate of Analysis. The Certificate of Analysis provides the lot number, reference values and expiration date to provide traceability when certifying the Checker HC.
  • Standard value of 2.00 ±0.10 ppm copper @ 25°C
  • Supplied with Certificate of Analysis
  • Reusable with a long shelf-life

HI7024-11 is a high-quality set of calibration standards that allows users to validate the performance HI7024 Pool Line High Range Copper Checker® HC. The HI7024-11 includes one sealed cuvette for zero ppm free chlorine and one cuvette that is tinted to an equivalent 2.00 ±0.10 ppm copper sample @ 25°C. The calibration check set is produced in our state-of-the-art manufacturing facility using reagent grade chemicals in a temperature-controlled environment.

The HI7024-11 is supplied with Certificate of Analysis

  • Product code
  • Lot number
  • Expiration date

 

Specifications

 

Ordering Information

HI7024-11 is supplied with HI7024-11A - copper certified standard cuvette - A (1 pc.), HI7024-11B - copper certified standard cuvette – B (1 pc.), certificate of analysis, and instruction for use.

Certificate of Analysis

yes

Package

cuvettes

Quantity

1 set

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara