SKU
HI7014

POOL LINE – KONTROLLUESI I KLORIT TË LIRË - HI7014

6 483,50 Lekë
In stock

-Lehtësisht i mbajtëshëm në dorë

-I lehtë në përdorim dhe më i saktë sesa kitet me teste kimik

-Metoda e dpd-së është e miratuar nga epa

-Shifra të mëdha dhe të lehta për t’u lexuar

-Auto shut off

-Dedikuar për një parametër të vetëm

-Madhësi e vogël

-Kontrolluesi®hc futet lehtësisht në  xhepin tuaj

-Përdorimi për analizë të shpejtë dhe të saktë në vend

-Operim me buton të vetëm: zero dhe mat

-Ideal për: · pishina dhe spa

-Higjena e frutave dhe perimeve

-Dezinfektimi

-Kontrolli i ujit të pijshëm

HI701, HI7014, dhe HI762 Checker®HC mbushin hendekun midis kiteve të thjeshta të testimit kimik dhe instrumentimit profesional. Kitet e testit kimik nuk janë shumë të sakta dhe japin vetëm 5 deri në 10 pikë zgjidhjeje, ndërsa instrumentimi profesional mund të kushtojë qindra dollarë dhe mund të jetë duke konsumuar kohë për të kalibruar dhe mirëmbajtur. Ndërsa këto metra janë të sakta dhe të përballueshme. HI701 dhe HI7014 përmban një rezolucion prej 0.01 ppm dhe ±0.03 ppm ±3% të saktësisë së leximit ndërsa HI762 përmban një rezolucion prej 1 ppb dhe ±20 ppb ±4% të saktësisë së leximit. Këto metra përdorin një metodë DPD të miratuar nga EPA. Stili i konturuar i Checker HC përshtatet në pëllëmbën ose xhepin tuaj në mënyrë të përsosur dhe LCD e madhe është e lehtë për t'u lexuar. Veçoria e fikjes ‘auto’ siguron jetëgjatësinë e baterisë nëse harroni ta fikni.

Këto metra janë jashtëzakonisht të thjeshtë për t'u përdorur. Së pari, zeroni instrumentin me mostrën tuaj të ujit. Pastaj, shtoni reagentin. Së fundi, vendoseni vialin në Checker HC, shtypni butonin dhe lexoni rezultatet. Është kaq e lehtë.

 

Specifikime

 
Range 0.00 ne 2.50 ppm
Rezolucion 0.01 ppm
Saktesia @25°C (77°F) ±0.03 ppm ±3% e leximeve
Burimi i drites LED @ 525 nm
Detektuesit e burimit te drites silicon photocell
Mjedisi 0 ne 50°C (32 ne 122°F); RH max 95% non-condensing
Tipi i baterise 1.5V AAA (1)
Auto-off pas dy minutash qe nuk perdoret
Dimensionet 86.0 x 61.0 x 37.5 mm (3.4 x 2.4 x 1.5”)
Pesha 64 g (2.3 oz)
Metoda Adaptation of USEPA method 330.5. Reaksioni midis klorit të lirë dhe reagentit DPD shkakton një njollë rozë në mostër
Informacion* HI701 dhe HI7014 (Pool Line) Checker®HC vijnë së bashku me kuvetat me kapak (2), kitin me reagentët për klorin e lirë (reagent për 6 teste), bateri, dhe instruksione. HI762 Checker®HC vjen së bashku me kuvetat me kapak (2), kitin me reagentët për klorin e lirë (reagent për 6 teste), bateri, dhe instruksione
Set i reagenteve HI701-25 (25 tests)
Set i kalibrimit HI701-11
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara