SKU
HI981914

Matës portativ për pH/ORP/ISE Profesional i linjës së pishinës - HI981914

78 291,26 Lekë
In stock

HI981914 Matësi portativ profesional i papërshkueshëm nga uji HI981914 Pool Line është krijuar për matjen e pH dhe ORP të një pishine, vaske të nxehtë ose ujit të spa-ve. Ky është një matës i avancuar me shumë veçori, duke përfshirë diagnostikimin e elektrodës CAL Check pH të Hanna-s që përdoret për të identifikuar problemet e mundshme, duke përfshirë kohën e pastrimit të elektrodës, kontrollin e një tamponi nëse është kontaminuar dhe gjendjen e përgjithshëme të një elektrode të pH-it. Ky funksion mund të përdoret për të identifikuar problemet me sondat e procesit që kanë një lidhës BNC.

 • Matjet laboratorike në një aparat
 • CAL Check kontroll i avancuar për sondën
 • Aksesorë për mirëmbajtjen e sondave

pH/ORP/ISE

 

Njësitë matëse ISE

 • Zgjedhje e gjerë e njësive për të shfaqur leximet (ppm, ppt, g/L, µg/L, mg/L, M, mol/L, mmol/L, %, w/v, përdorues)

I papërshkueshëm nga uji

 • Mbyllje e papërshkueshme nga uji, e vlerësuar me IP67

CAL Check™

 • Paralajmëron përdoruesit për problemet gjatë kalibrimit të pH duke përfshirë elektrodën e ndotur/të thyer, tampon të kontaminuar dhe gjendjen e përgjithshme të sondës

Kompensimi automatik ose manual i temperaturës

 • Sensorët e pH përfshijnë një sensor të integruar të temperaturës

Kalibrimi

 • Deri në një kalibrim të pH me pesë pika me shtatë bufera standarde dhe pesë bufera të personalizuara të disponueshme

Jetëgjatësia e baterisë përafërsisht 200 orë

 • Mundësuar nga (4) bateri AA 1.5V

Ekrani

 • Ekran me matricë pikash me çelësa virtualë shumëfunksionalë

Automatike

 • Mban automatikisht leximin e parë të qëndrueshëm në ekran

Kohëzgjatja e kalibrimit

 • Paralajmëron kur kalibrimi duhet në një interval të caktuar

Lidhshmëria

 • Mikro-USB lidhet me PC me softuerin HI92000

GLP

 • Të dhënat GLP ofrojnë të dhëna nga kalibrimi i mëparshëm për të siguruar që praktikat e mira laboratorike janë përmbushur

Tastiera

 • Shumica e opsioneve të disponueshme si informacioni GLP, ndihma, diapazoni, kalibrimi dhe drita e prapme kanë një buton të dedikuar

Furnizimi

 • Çdo matës furnizohet me sensor, tretësira kalibrimi, gota, softuer PC dhe kabllo lidhjeje, manual udhëzimi, udhëzues për fillimin e shpejtë dhe bateri në një këllëf të fortë dhe të personalizuar.

E papërshkueshme nga uji

Matësi është i mbyllur në një shtresë të papërshkueshme nga uji të vlerësuar me IP67 dhe mund të përballojë zhytjen në ujë në një thellësi prej 1 m deri në 30 minuta.

 

Ekran grafik LCD me dritë të pasme

Këta matës kanë një LCD grafik me ndriçim të pasmë. Ekrani grafik lejon përdorimin e çelësave virtualë për të siguruar një ndërfaqe intuitive të përdoruesit.

 

 

 

CAL Check™

Hanna’s CAL Check mban një histori të kalibrimeve të kaluara dhe monitoron elektrodën e pH-së dhe tamponët gjatë kalibrimeve të mëvonshme për çdo shenjë ndryshimi për shkak të një elektrode të ndotur ose të thyer ose tamponëve të pH të kontaminuar. Gjatë kalibrimit, përdoruesit njoftohen për problemet nëse ndodhin. Pas kalibrimit, gjendja e përgjithshme e elektrodës shfaqet si përqindje.

 

Regjistrimi i të dhënave

Veçoria log-on-demand lejon përdoruesit të ruajnë deri në 200 mostra që më vonë mund të transferohen në një kompjuter me kabllon USB HI920015 dhe softuerin HI92000.

 

Specifikimet:

 

pH*

Intervali

-2.0 në 20.0 pH; -2.00 në 20.00 pH; -2.000 në 20.000 pH

Rezolucioni

0.1 pH; 0.01 pH; 0.001 pH

Saktësia

±0.1 pH; ±0.01 pH; ±0.002 pH

Kalibrimi

kalibrim deri në pesë pika, në dispozicion shtatë buferë standard (1.68, 4.01, 6.86, 7.01, 9.18, 10.01, 12.45) dhe pesë bufera të personalizuara

Kompensimi i temperaturës

Automatik ose manual -20.0 në 120.0°C (-4.0 to 248.0°F)

mV*

Intervali

±2000 mV

Rezolucioni

0.1 mV

Saktësia

±0.2 mV

Gama relative e zhvendosjes mV

±2000 mV

ISE

Intervali

Nga përqendrimi 1.00 E-⁷ në 9.99 E¹⁰

Rezolucioni

3 shifra 0.01; 0.1; 1; 10

Saktësia ±0,5% e leximit (jonet monovalente), ±1% e leximit (jonet dyvalente)
Kalibrimi

Mbi 5 pika kalibrimi,6 standarde (0.1, 1, 10, 100, 1000, 10000 ppm)

Temperatura*

Range

-20.0 në 120.0 °C (-4.0 në 248.0°F)

Rezolucioni

0.1°C (0.1°F)

Saktësia

±0.4°C (±0.8°F) (duke përfshirë gabimet e sondës)

Specifika shtesë

pH Sonda

HI72911B trup titanium, elektrodë pH me sensor të brendshëm të temperaturës ,lidhës BNC dhe 1 m (kabllo 3,3')

Pjerrësia e kalibrimit

Nga 80 në 110%

Log-on-demand

300 mostra (100 për secilën pH/mV/ISE)

Lidhja PC

USB me HI92000 software dhe mikro USB kabull

Input Impedance

10¹² Ω

Lloji baterisë/Jetëgjatësia

Bateri 1.5V AA (4) / approx.200 orë përdorim të vazhdueshëm pa dritë prapa (50 orë me dritë prapa)

Auto-off

Zgjidhet: 5, 10, 30, 60 min ose ς’aktivizohet

Mjedisi

0 në 50°C (32 to 122°F); RH 100% IP67

Dimensioni/ Pesha

185 x 93 x 35.2 mm (7.3 x 3.6 x 1.4”) / 400 g (14.2 oz.)

Informacion*

HI981914 furnizohet me elektrodë pH HI72911B, solucion buferik HI7004M pH 4.01 (230 mL), HI7007M tretësirë buferike pH 7,01 (230 mL), qese me tretësirë për pastrimin e elektrodës (2), gota plastike 100 mL (2), softuer PC HI92000, kabllo mikro USB HI920015, bateri AA 1.5V (4),udhëzues për fillimin e shpejtë, certifikatë cilësie dhe manual udhëzimi, HI720191 çantë mbajtëse.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara