SKU
HI981204

Linja e pishinës/Matësi i temperaturës - HI981204

175,00 € 19.250,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 175,00 EUR (19.250,00 Lekë)

In stock

HI981204 është një matës për ORP dhe temperaturën, i papërshkueshëm nga uji, ndërsa HI981214 mat pH, ORP dhe temperaturën. Janë të mbrojtur nga lagështira dhe është projektuar për të notuar nëse bie në ujë. Zëvendësimi i elektrodës me lidhësin e rrumbullakët prej çeliku inoksi do të thotë se nuk ka kunja për tu përkulur ose thyer gjatë zëvendësimit.

Matës për ORP dhe pH/ORP

  • Kalibrimi automatik i pH me një ose dy pikë (HI981214)
  • I papërshkueshëm nga uji
  • I papërshkueshëm nga uji dhe i projektuar për të notuar nëse bie

ATC

  • Kompensimi automatik i temperaturës

Funksioni HOLD

  • Butoni HOLD për të ngrirë leximet në ekran

Bateria

  • Treguesi i jetëgjatësisë së baterisë

Specifikimet:

SKU   HI981204 HI981214
pH Intervali -2.00 në 16.00 pH
Rezolucioni 0.01 pH
Saktësia ±0.05 pH
ORP Intervali ± 1000 mV ± 1000 mV
Rezolucioni 1 mV 1 mV
Saktësia ±2 mV ±2 mV
Temperatura Intervali -5.0 në 60.0°C / 23.0 në 140.0°F -5.0 në 60.0°C / 23.0 në 140.0°F
Rezolucioni 0.1°C / 0.1°F 0.1°C / 0.1°F
Saktësia ±0.5°C / ±1°F ±0.5°C / ±1°F
Specifika shtesë ORP Kalibrimi I kalibruar në fabrikë I kalibruar në fabrikë
pH Kalibrimi

automatik, një ose dy pika me dy sete standarde buferike

(pH 4.01 / 7.01 / 10.01 or 4.01 / 6.86 / 9.18)
Kompensimi temperaturës Automatik në leximin e pH
Elektroda

Elektroda ORP e zëvendësueshme HI73120

(e përfshirë)

elektrodë pH e zëvendësueshme HI73127 (e përfshirë); sensor ORP fiks

Lloji i baterisë/ jetëgjatësia

1.5V (4) / afërsisht 250 orë përdorim të  vazhdueshëm; fikur automatikisht pas

8 minutash mospërdorim
Mjedisi -5 në 50°C (23 to 122°F); RH max 100%
Dimensioni/ pesha 163 x 40 x 26 mm (6.4 x 1.6 x 1.0’’) / 100 g (3.5 oz.)
Informacion*

HI981204 (ORP) paketohet me elektrodën HI73120 ORP, mjet për heqjen e elektrodës HI73128, solucionit e testit ORP 470 mV (6), bateritë dhe udhëzimet. HI981214 (ORP/pH) paketohet me elektrodën pH HI73127, mjet për heqjen e elektrodës HI73128, tretësirë buferike pH 4,01,tretësirë pH 7,01, tretësirë provë ORP 470 mV (2), tretësirë për pastrimin e elektrodës pH,solucion për ruajtjen e elektrodës pH, bateri dhe udhëzime.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara