SKU
HI985394

Termometër digjiital me sondë prej çeliku të pandryshkshëm të lidhur me një kabllo silikoni 3 m (9,9') - HI985394

9 664,08 Lekë
In stock

HI985394 janë termometra me saktësi të lartë me një kabllo silikoni fleksibël 3 m (9,9') që lidhet me një sonde prej çeliku inoksi AISI 316.

Jetëgjatësia e baterisë deri në dy vjet.

  • Me funksionin Auto-Off, zgjidhni nga 8 min, 60 min, ose çaktivizoni funksionin.

HACCP

  • Përdorni si një mjet për kontroll në analizën HACCP

Ekran i madh

  • Ekrani i madh përmban një gamë të gjerë temperaturash dhe kënd shikimi
  • Mbrojtje rezistente ndaj ujit IP65
  • Kabllo silikoni
  • Kabllo silikoni 3 m (9,9') ruan fleksibilitetin dhe performancën në aplikime ku temperaturat janë shumë të ndryshueshme
  • Sonda prej çeliku inoksi AISI 316

Sonda përfshin një sensor termistor NTC për matjen e temperaturës. Termistorët bëjnë të mundur matjen e temperaturës me saktësisë jashtëzakonisht të lartë në një periudhë shumë të shkurtër kohore. Kjo sondë është në përputhje me rregulloret e ushqimit, duke e bërë HI98539 një instrument ideal për matjen e temperaturës në aplikime ushqimore, si shishet e verës dhe rezervuarët e qumështit. Përveç përdorimit të pishinës dhe spa-ve, HI985394 mund të përdoret gjithashtu për aplikacione të tilla si fermat e peshkut dhe rezervuarët e ujit ku operatori thjesht mund të qëndrojë në buzë të ujit dhe të zhysë sontën brenda. Veçoria Hanna CAL Check është përfshirë në këto termometra për matje të besueshme dhe të sakta.

 

 

CAL Check™

Verifikon automatikisht kalibrimin në nisje dhe njofton përdoruesin për statusin e kalibrimit.

 

 

Zgjidhni midis matjes °C ose °F në një testues.

 

Specifikimet:

 

Intervali -20.0 në 80.0°C / -4.0 në 176.0°F
Rezolucioni 0.1°C / 0.1°F
Saktësia ±0.3°C / ±0.5°F
Sonda Sonda inoksi me kabllo silikoni 3 m (9,9').

Lloji i baterisë/ jetëgjatësia

3 x 1.5V AAA / afërsisht dy vite pas përdorimit
Auto Off 8 min (default), 60 min ose OFF
Mjedisi -30 në 50°C (-22 to 122°F); IP65
Dimensioni 107 x 59 x 17 mm (4.2 x 2.3 x 0.7’’)
Pesha 109 g (3.8 oz.)
Informacion*

HI98539 (Checktemp®Dip) dhe HI985394 vjen me sondë prej çeliku inoksi, mbështetësin, bateritë dhe udhëzimet.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara