SKU
HI983124

EC/TDS dhe matësi i temperaturës - HI983124

13 823,30 Lekë
In stock

I papërshkueshëm nga uji

  • I papërshkueshëm nga uji dhe i projektuar për të notuar nëse bie.
  • Kompensimi automatik i temperaturës (ATC)

Funksioni HOLD

  • Butoni HOLD për të ngrirë leximet në ekran

Sistemi i parandalimit të gabimeve të baterisë (BEPS)

  • Lajmëron përdoruesin për fuqinë e ulët të baterisë që mund të ndikojë negativisht në leximet.

Elektrodë grafiti e zëvendësueshme

Një elektrodë grafiti e lehtë për t'u zëvendësuar me një lidhës të fortë dhe të fiksuar do të thotë se nuk ka kunja për tu përkulur ose thyer.

Kapëse xhepi

Një kapëse xhepi shfaqet në anën e pasme.

Specifikimet:

SKU   HI983124
  Intervali 0.00 në 20.00 mS/cm
EC Rezolucioni 0.01 mS/cm
  Saktësia ±2% F.S.
  Intervali 0.00 në 10.00 ppt (g/L)
TDS Rezolucioni 0.01 ppt (g/L)
  Saktësia ±2% F.S.
  Intervali 0.0 në 60.0°C / 32.0 në 140.0°F
Temperatura Rezolucioni 0.1°C / 0.1°F
  Saktësia ±0.5°C / ±1°F
  Kalibrimi automatik, një pike tek 12.88 mS/cm ose 6.44 ppt (g/L)
  Faktori i Konvertimit TDS e rregullueshme nga 0,45 në 1,00
  Kompensimi temperaturës automatike, me β të rregullueshme nga 0.0 në 2.4% / °C
  Sonda

Elektrodë grafiti EC/TDS e zëvendësueshme HI73311 (e përfshirë)

Specifikime shtesë Mjedisi 0 në 50°C (32 to 122°F); RH max 100%
  Lloji i baterisë/ jetëgjatësia

1,5 V (4) / përafërsisht. 100 orë përdorim të vazhdueshëm; fikur automatikisht pas 8 minutash mospërdorim

  Dimensioni 163 x 40 x 26 mm (6.4 x 1.6 x 1.0’’)
  Pesha 100 g (3.5 oz.)
Informacion*

HI983124 furnizohet me sondë HI73311 EC/TDS, mjet për heqjen e sondës HI73128, standardin për përçjeshmërinë 12880 µS/cm (3), bustina standarde TDS 6,44 ppt (3), bateri dhe udhëzimet.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara