SKU
HI983044

Testuesit TDS dhe EC të papërshkueshëm nga uji me kompensim automatik të temperaturës - HI983044

6 850,49 Lekë
In stock

Pool Line HI983024 (TDS) dhe HI983044 (EC) janë ideale për monitorimin e pishinave dhe banjave. Këta testues Pool Line kanë një elektrodë grafiti amperometrik që siguron përsëritshmëri të përmirësuar në matje, pasi nuk oksidohet. Një matje amperometrike e EC/TDS bazohet në ligjin e Ohm-it, I = V/R, ku R varet nga distanca midis dy kunjave dhe sipërfaqes së tyre. Oksidimi ndryshon si distancën ashtu edhe sipërfaqen, gjë që do të ndikojë drejtpërdrejt në saktësinë. Kunjat e grafitit jo-oksidues janë në gjendje të ofrojnë një sipërfaqe optimale për rezultate të sakta dhe të besueshme. Kur nevojitet kalibrimi, thjesht zhysni majën e elektrodës në solucionin e kalibrimit dhe njehsori do të kalibrohet automatikisht.

Specifikimet:

Specifikime:   HI983024 HI983044
TDS Intervali 0.00 në 10.00 ppt (g/L)
Rezolucioni 0.01 ppt (g/L)
Saktësia (@25°C/77°F) ±2% F.S.
Faktori TDS  0.5
EC Intervali 0.00 në 20.00 mS/cm
Rezolucioni 0.01 mS/cm
Saktësia (@25°C/77°F) ±2% F.S.
Temperatura Intervali 0.0 në 50.0°C/32.0 në 122.0°F  
Rezolucioni 0.1°C / 0.1°F  
Saktësia (@25°C/77°F) ±0.5°C / ±1.0°F  
Specifika shtesë Tretësirë kalibruese HI70038: 6.44 ppt HI70030: 12.88 mS/cm
Kalibrimi Automatik, një pikë  
Kompensimi temperaturës automatik nga 0 në 50°C (32 në 122°F)  
Lloji baterisë/ jetëgjatësia CR2032 3V Li-ion / approx. 250 orë përdorimi
Mjedisi 0 në 50°C (32 në 122°F); RH 100% max  
Dimensioni 160 x 40 x 17 mm (6.3 x 1.6 x 0.7’’)  
Pesha 75 g (2.6 oz.)  
Informacion*

HI983024 paketohet me bateri CR2032, tretësirë kalibruese 6,44 ppt (4), manualin e udhëzimeve dhe certifikatën e cilësisë.

HI983044 paketohet me bateri CR2032, tretësirë kalibrimi 12,88 mS/cm (4), manualin e udhëzimeve dhe certifikatën e cilësisë.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara