SKU
HI981304

Linja e pishinës: kombinim pH/përcjellshmëri/TDS matës (nivele të larta) - HI981304

20 271,84 Lekë
In stock

I papërshkueshëm nga uji

  • Projektuar për të notuar nëse bie aksidentalisht në një rezervuar

Kompensimi automatik i temperaturës

  • Të gjitha leximet kompensohen për ndryshimet në temperaturë
  • Temperatura e shfaqur në °C ose °F së bashku me leximin e pH

Treguesi i stabilitetit

  • Metri shfaq një tabelë që do të largohet kur leximi të jetë konstant

Butoni HOLD

  • Ngrin leximin në ekran për të lejuar regjistrimin e matjeve

BEPS (Sistemi i parandalimit të gabimeve të baterisë)

Matësi do të fiket automatikisht nëse nuk ka energji të mjaftueshme për të marrë një matje të saktë

  • Niveli i % i baterisë në nisje
  • Treguesi i baterisë së ulët

Fikja automatike

Fiket automatikisht pas 8 minutash mospërdorim për të maksimizuar jetëgjatësinë e baterisë

HI981304 është një testues i papërshkueshëm nga uji që ofron saktësi të lartë pH, EC/TDS dhe matje të temperaturës në një testues të vetëm; jo më ndërrim mes matësve për matjet tuaja rutinë. Ky testues, i papërshkueshëm nga uji ka një LCD të lehtë për t'u lexuar dhe mbyllje automatike. Leximet e pH dhe EC/TDS kompensohen automatikisht nga temperatura. Faktori i konvertimit EC/TDS është i përzgjedhur nga përdoruesi, si dhe koeficienti i kompensimit të temperaturës (β).

Sonda e grafitit EC/TDS me saktësi të lartë

Sonda e përcjellshmërisë së grafitit ofron saktësi më të madhe sepse nuk mund të kontaminohet nga kripa. Sensori i temperaturës së ekspozuar siguron kohë të shpejta reagimi dhe garanton lexime shumë të sakta të kompensimit të temperaturës.

Fisheku i elektrodës pH i zëvendësueshëm Combo përmban një elektrodë pH të lehtë për t'u zëvendësuar. Lidhësi i fortë dhe i fiksuar do të thotë se nuk ka kunja që mund të përkulen ose thyhen.

Kapaku mbrojtës

 Kapaku mbrojtës përmban një filxhan të brendshëm që mund të mbushet me tretësirë ​​ruajtëse për të mbajtur të lagësht sensorin e pH.

Specifikimet:

Specifikime   HI981304
pH Intervali 0.00 në 14.00 pH
Rezolucioni 0.01 pH
Saktësia ±0.05 pH
Përcjellshmëria Intervali 0.00 në 20.00 mS/cm
Rezolucioni 0.01 mS/cm
Saktësia ±2% F.S.
TDS Intervali 0.00 në 10.00 g/L (ppt)
Rezolucioni 0.01 ppt (g/L)
Saktësia ±2% F.S.
Temperatura Intervali 0.0 në 60.0°C / 32.0 në 140.0°F
Rezolucioni 0.1°C / 0.1°F
Saktësia ±0.5°C /±1°F
Specifika shtesë Kalibrimi EC/TDS  automatik, një pike tek 12.88 mS/cm ose 6.44 ppt (g/L)
Kalibriumi pH 

automatik, në një ose dy pika me tretësirat buferike (pH 4.01 / 7.01 / 10.01 or 4.01 / 6.86 / 9.18)

Kompensimi temperaturës

pH: automatik; EC/TDS: me β të rregullueshme nga 0.0 në 2.4% / °C

Faktori i Konvertimit TDS 0.45 në 1.00
pH Elektroda HI73127 (e zëvendësueshme, e përfshirë)
Mjedisi 0 në 50°C (32 to 122°F); RH max 100%
Lloji i baterisë/ jetëgjatësia

1,5 V (4) / përafërsisht. 100 orë përdorim të vazhdueshëm; fikur automatikisht pas 8 minutash mospërdorim

Dimensioni/ pesha 163 x 40 x 26 mm (6.4 x 1.6 x 1.0’’) / 100 g (3.5 oz.)
Informacion*

HI981304 paketohet me elektrodë pH HI73127, mjet për heqjen e elektrodës HI73128, tretësirë pH 4 standard për përçjellshmërinë 12880 µS/cm,.01,tretësirë pH 7.01, qese standarde TDS 6,44 ppt, tretësirë për pastrimin e elektrodës pH, bustinë me tretësirë ruajtëse, bateri dhe udhëzime.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara