SKU
HI981274

Linja e pishinës pHep®4 testues i pH/temperaturës me rezolucion pH 0,1 - HI981274

12 355,34 Lekë
In stock
  • I papërshkueshëm nga uji
  • Projektuar për të notuar nëse bie aksidentalisht në ujë
  • Kompensimi automatik i temperaturës
  • Të gjitha leximet kompensohen për ndryshimet në temperaturë
  • Temperatura e shfaqur në °C ose °F së bashku me leximin e pH
  • Treguesi i stabilitetit. Aparati shfaq një tabelë në ekran që do të largohet kur vlera të jetë konstante

Butoni HOLD

  • Ngrin leximin në ekran për të lejuar regjistrimin e matjeve.

BEPS (Sistemi i parandalimit të gabimeve të baterisë).

Matësi do të fiket automatikisht nëse nuk ka energji të mjaftueshme për të marrë një matje të saktë.

  • Niveli i % i baterisë në nisje
  • Treguesi i baterisë së ulët
  • Mbyllje automatike

Matësi mund të vendoset që të fiket automatikisht pas 8 minutash ose 60 minutash për të kursyer jetëgjatësinë e baterisë në rast se matësi lihet i ndezur. Auto funksioni i çaktivizimit mund të çaktivizohet. Ky matës përmban gjithashtu elektrodën e zëvendësueshme HI73127 me një lidhës të rrumbullakët prej çeliku inoksi. Ky dizajn nuk ka kunja që mund të përkulen ose thyhen. Kapaku mbrojtës përmban një enë të brendshme që mund të mbushet me tretësirë ruajtëse për të mbajtur të lagësht sensorin e pH.

Specifikimet:

Specifikime   HI981274
pH Intervali -2.0 në 16.0 pH
Rezolucioni 0.1 pH
Saktësia ±0.1 pH
Temperatura Intervali -5.0 në 60.0°C / 23.0 në 140.0°F
Rezolucioni 0.1°C / 0.1°F
Saktësia ±0.5°C /±1°F
Specifika shtesë Kalibrimi pH 

Automatike, një ose dy pika me dy grupe buferash standarde (pH 4.01 / 7.01 / 10.01 në 4.01 / 6.86 / 9.18)

Kompensimi temperaturës Automatik
Lloji baterisë/ Jetëgjatësia

1.5V (4) / approx. 300 orë nga përdorimi i vazhdueshëm.Fiket automatikisht pas 8 minutash pasiviteti

Mjedisi -5 në 50°C (23 to 122°F); RH max 100%
Dimensioni 163 x 40 x 26 mm (6.4 x 1.6 x 1.0’’)
Pesha 100 g (3.5 oz.)
 Informacion*

HI981274 paketohet me elektrodën pH HI73127, mjet për heqjen e elektrodës, kapak mbrojtës, tretësirë buferike pH 4,01 (2),tretësirë buferike pH 7.01 (2), tretësirë për pastrimin e elektrodës dhe solucion për ruajtjen e elektrodës, bateritë dhe udhëzimet.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara