SKU
HI981074

POOL LINE WATERPROOF TESTUES PH XHEPI ME REZOLUCION 0.1 - pHep® - HI981074

6 873,79 Lekë
In stock
  • Waterproof
  • Sensor temperature për kompensimin e matjeve
  • Kalibrim automatik me një ose dy pika
  • Indikator stabiliteti
  • Indikator i baterisë low
  • Mjaftojnë dy butona

 

SENSOR I EKSPOZUAR I TEMPERATURËS

Një sensor I ekspozuar I temperaturës I cili përgjigjet në kohë të shpejtë.

*Një mbulesë lehtësisht e lëvizshme për të mbrojtur baterinë.

 

 

VALIXHE MBAJTËSE

E pajisur me bufera dhe solucionet pastruese

 

Specifikimet

 

pH Range 0.0 ne 14.0 pH
Rezolucion 0.1 pH
Saktesia (@25°C/77°F) ±0.1 pH
Kalibrimi automatik, nje ose dy pike (pH 4.01, 7.01, 10.01)
Temperatura Range 0.0 ne 50.0 °C (32.0 ne 122.0 °F)
Rezolucion 0.1°C / 0.1°F
Saktesia (@25°C/77°F) ±0.5°C /±1.0°F
Specifikime Kompensimi i temperatures automatik, 0 ne 50°C (32 ne 122°F)
Tipi i qelqit GP (perdorime te pergjithshme)
Tipi i baterise CR2032 3V Li-ion / afersisht 800 ore perdorim i vazhdueshem
Auto-off 8 minuta, 60 minuta, ose mund të hiqet si opsion
Mjedisi 0 ne 50°C (32 ne 122°F); RH 100% max
Dimensionet  160 x 40 x 17 mm (6.3 x 1.6 x 0.7’’)
Pesha 75 g (2.6 oz.)
 Informacion* HI981074 vjen me solucionin për pastrimin e elektrodave, pH 4.01 solucionin bufer, pH 7.01 solucioni bufer (2), storage/protection sleeve, CR2032 battery, manualin e perdorimit, dhe certifikaten e kualitetit
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara