SKU
HI981014

POOL LINE CHECKER PH , ME REZOLUCION pH 0.1 ME ELEKTRODE 1271- HI981014

6 407,77 Lekë
In stock

Ky matës kalibrohet automatikisht në një apo dy pika. Buferat kalibrues janë automatikisht të njohura dhe pas kalibrimit vlerat e buferit tregohen në ekran si një etiketë.

 

ELEKTRODË  QË  TË  JEP MUNDËSINË  E NDËRRIMIT

Elektroda  HI1271 pH është 103 mm e gjatë dhe në një diametër 8 mm në skajin e sensimit për t'u përshtatur lehtësisht në tuba provë, vials dhe kontejnerë të tjerë me hapje të vogla.

LCD

Ekran LCD që  shfaq lexime te indikatorë te stabilitetit , baterisë  , kalibrimit

KALIBRIMI AUTOMATIK

Ky matës është kalibruar automatikisht në një ose dy pika.  Buferat e kalibrimit janë të njohur automatikisht dhe pas kalibrimit vlerat e buferit të përdorur  shfaqen në ekran si një etiketë.

TREGUESI I STABILITETIT

Një tregues hourglass është shfaqur në LCD deri sa të përftohet një lexim i qëndrueshëm. Pasi një lexim stabilizohet, treguesi zhduket dhe leximi mund të regjistrohet.

FIKJE AUTOMATIKE

Këta testuesit mund të fiken automatikisht pas 8 minutash ose 60 minutave për të ruajtur jetëgjatësinë e baterisë në rast se matësi mbetet i ndezur. Veçoria auto-off gjithashtu mund të çaktivizohet.

JETËGJATËSIA E BATERISË SË GJATË

Ky matës ka një jetëgjatësi të gjatë baterie prej rreth 1000 orësh. Kur fuqia e baterisë është duke u ulur një tregues i baterisë shfaqet.

KUTI MBAJTËSE PLASTIKE

HI981004 dhe HI981014 vijnë  me matës, sondë, tretësira kalibruese, dhe tretësira  pastruese të paketuara në një kuti mbajtëse plastike të qëndrueshme

Specifikime

    HI981004 HI981014
pH Range 0.00 ne 14.00 pH 0.0 ne 14.0 pH
Rezolucion 0.01 pH 0.1 pH
Saktesia (@25°C/77°F) ±0.2 pH  
Kalibrimi automatike, një ose dy pika kalibrimi
Specifikime Elektroda HI1271 (e perfshire)  
Tipi dhe jeta e baterise CR2032 Li-ion / 1000 orë pune
Auto-off 8 minuta, 60 minuta, ose mund të hiqet fare
Mjedisi 0 ne 50°C (32 to 122°F); RH 95% max
Dimensionet 50 x174 x 21 mm (2 x 6.8 x 0.9“)
Pesha 50 g (1.8 oz)  
Informacione* HI981004 dhe HI981014 janë të pajisur me HI1271 pH electrode, pH 4.01 buffer solution sachet (2), pH 7.01 buffer solution sachet (2), electrode cleaning solution sachet (2), baterite, certifikatë cilesie,instruksione, valixhen mbajtëse.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara