SKU
HI981004

Pool Line Checker® testues pH me rezolucion 0,01 - HI981004

57,00 € 6.270,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 57,00 EUR (6.270,00 Lekë)

In stock

Saktësi e lartë

HI981004 përmban saktësi pH ±0,2 me rezolucion 0,01 ndërsa HI981014 ka rezolucion 0,1.

Elektrodë pH-i e zëvendësueshme

Elektroda e furnizuar me pH HI1271 është 103 mm e gjatë dhe zvogëlohet në një diametër prej 8 mm në fundin e sensorit për t'u futur lehtësisht në provëza, shishe të vogla dhe kontejnerë të tjerë me hapje të vogla.

LCD i madh

LCD i përmirësuar që shfaq treguesin e qëndrueshmërisë, treguesin e baterisë së ulët dhe etiketat e kalibrimit.

Kalibrimi automatik

Ky njehsor kalibrohet automatikisht në një ose dy pika. Buferët e kalibrimit njihen automatikisht dhe pas kalibrimit vlerat e buferit të përdorura shfaqen në ekran si etiketë.

Treguesi i Stabilitetit

Një tregues i orës shfaqet në LCD derisa të arrihet një lexim i qëndrueshëm. Pasi leximi stabilizohet, treguesi zhduket.

Mbyllje automatike

Këta testues mund të caktohen që të fiken automatikisht pas 8 minutash ose 60 minutash për të kursyer jetëgjatësinë e baterisë në rast se matësi lihet i ndezur. Funksioni i fikjes automatike gjithashtu mund të çaktivizohet.

Bateria

Ky matës ka një jetëgjatësi të gjatë të baterisë prej rreth 1000 orë. Kur fuqia e baterisë është drejt mbarimit, shfaqet një tregues i baterisë.

Këllëf mbajtës plastikë

HI981004 dhe HI981014 furnizohen të kompletuara me matës, sonda, solucione kalibrimi dhe solucione pastrimi të paketuara në një kuti plastike të qëndrueshme.

 

 

 

 

Specifikimet:

 

 

 

HI981004

HI981014

pH

Range

0.00 në 14.00 pH

0.0 në 14.0 pH

Rezolucioni

0.01 pH

0.1 pH

Saktësia(@25°C/77°F)

±0.2 pH

 

Kalibrimi

automatik, një ose dy pika

Specifikime shtesë

Electroda

HI1271 (e përfshirë)

 

Jetëgjatësia e baterisë

CR2032 Li-ion / 1000 orë përdorimi

Fikja automatike

8 minuta, 60 minuta, ose mund te Ç’aktivizohet

Mjedisi

0 në 50°C (32 në 122°F); RH 95% max

Dimensioni

50 x174 x 21 mm (2 x 6.8 x 0.9“)

Pesha

50 g (1.8 oz)

 

Informacion*

HI981004 dhe HI981014 furnizohen me elektrodë pH HI1271,tretësirë buferike pH 4,01 (2),

 tretësirë buferike PH 7.01 (2),  tretësirë për pastrimin e elektrodës (2), bateri, certifikatë cilësie,

  dhe manualin e udhëzimeve në një kuti mbajtëse.

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara