SKU
HI983024

Linja e pishinës; DiST® 2 TDS matës me sondë HI73302 Inervali: 10,00 ppt (g/L) - HI983024

6 850,49 Lekë
In stock
  • I papërshkueshëm nga uji
  • Kompensimi automatik i temperaturës (ATC)
  • Kalibrim automatik me një pikë
  • Treguesi i qëndrueshmërisë së matjes
  • Matja e temperaturës

Pool Line HI983024 (TDS) dhe HI983044 (EC) janë ideale për monitorimin e pishinave dhe Spa-ve.

Këta testues Pool Line kanë një elektrodë grafiti amperometrik që siguron përsëritshmëri të përmirësuar në matje, pasi nuk oksidohet. Një matje amperometrike e EC/TDS bazohet në Ligjin e Ohm-it, I = V/R, ku R varet nga distanca midis dy kunjave dhe sipërfaqes së tyre. Oksidimi ndryshon si distancën ashtu edhe sipërfaqen, gjë që do të ndikojë drejtpërdrejt në saktësinë. Kunjat e grafitit jo-oksidues janë në gjendje të ofrojnë një sipërfaqe optimale për rezultate të sakta dhe të besueshme. Kur nevojitet kalibrimi, thjesht zhysni majën e elektrodës në solucionin e kalibrimit dhe njehsori do të kalibrohet automatikisht.

 

Specifikimet:

 

  

HI983024 

HI983044 

TDS 

Intervali

0.0 në 10 

0.00 ppt (g/L) 

 

Resolution 

0.01 ppt (g/L) 

 

Saktësia (@25°C/77°F) 

±2% F.S. 

 

Faktori TDS 

0.5 

 

EC 

Intervali

 

0.00 në 20 

.00 mS/cm 

Rezolucioni

 

0.01 mS/cm 

Saktësia (@25°C/77°F) 

 

±2% F.S. 

Temperatura

Intervali

°C. 50/03 t2 

0.00 në 122.0 °F 

  

Rezolucioni

0°FC.1/ 0 

0.1 

  

Saktësia (@25°C/77°F) 

±°C 0/.5±1 

0.0°F 

  

Specifikime shtesë  

Tretësira kalibruese 

HI70038: 6.44 ppt 

HI70030: 12.88 mS/cm 

Kalibrimi automatik, një pikë

  

Kompensimi temperaturës 

Automatik nga 0 në 50°C (32 në 122°F) 

  

Lloji baterisë/ jetëgjatësia

CR2032 3V Li-ion / approx. 250 orë përdorimi

Mjedisi

0 në 50°C (32 në 122°F); RH 100% max 

  

Dimensioni 

160 x 40 x 17 mm (6.3 x 1.6 x 0.7’’) 

  

Pesha

7z 5 g (2.6 o .) 

  

Informacion*

HI983024 paketohet  me bateri CR2032, tretësirë kalibrimi 6,44 ppt (4), manualin e udhëzimeve dhe certifikatën e cilësisë. HI983044 paketohet me bateri CR2032, tretësirë kalibrimi 12,88 mS/cm (4),manualin e udhëzimeve dhe certifikatën e cilësisë.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara