SKU
HI779

POOL LINE PH CHECKER – COLORIMETER HANDHELD - HI779

6 972,82 Lekë
In stock

HI779 Checker HC është një mënyrë e thjeshtë, e saktë dhe pak e kushtueshme për të matur pH në pishina, vaska të nxehta dhe spa. I projektuar si një alternativë më e saktë ndaj kiteve kimike të testimit, ky colorimeter handheld siguron rezultate të shpejta dhe të sakta të testimit të pH.

 -I lehtë për tu përdorur dhe më I saktë se kitet me teste kimike

-I dedikuar ndaj një parametri

-Madhësi e vogël. Tepër I përshtatshëm.

 

Specifikime

 

Specifikime

HI779

Range

6.3 ne 8.6 pH

Rezolucion

0.1 pH

Saktesia @25°C (77°F)

±0.2 pH

Burimi i drites

LED @ 525 nm

Detektuesi i drites

silicon photocell

Mjedisi

0 ne 50°C (32 to 122°F); RH max 95% non-condensing

Tipi i baterise

1.5V AAA (1)

Auto-off

pas 10 minutash mos perdorim

Dimensionet

86.0 x 61.0 x 37.5 mm (3.4 x 2.4 x 1.5”)

Pesha

64 g (2.3 oz)

Metoda

red method e fenolit

 Informacion*

HI779 Checker HC është I pajisur me kuveta me kapak(2), reagent pH starter set,bateri dhe instruksione

 Set Reagent

HI779-25 Reagent set per 100 teste

Set Kalibrimi

HI779-11 Certified standard kit

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara