SKU
HI782

Nitratet High Range tek ujërat e kripur Checker® HC - HI782

6 483,50 Lekë
In stock

Kolorimetri për përcaktimin e nitrateve High Range në ujërat e kripur është projektuar posaçërisht për të përcaktuar shpejt dhe me saktësi nivelet e larta të nitrateve për akuariumet e ujit të kripur dhe aplikimet detare. Me një lexim dixhital, nuk ka më vështirësi për të përcaktuar ngjyrat vizualisht.

  • Matjet me një gamë deri në 75.0 ppm
  • Kërkon vetëm 1 reagent
  • Funksionim dixhital i thjeshtë dhe intuitiv
  • Kompakt dhe i saktë qoftë për matje në shtëpi, në punë apo në terren

Nitrati është hapi i fundit në ciklin e Azotit. Sasitë e tepërta të nitrateve në akuariumet e ujit të kripur lehtësojnë rritjen e organizmave të padëshiruar si algat dhe dinoflagelatet.

HI-782 Nitrate Checker HC përdor metodën e Reduktimit të Zinkut, për të matur përqendrimin e nitrateve në mënyrë kolorimetrike, duke reduktuar në fund kohën e çdo testi dhe duke mos lënë mbetje shtesë.

 HI-782 i cili varion nga 0,0 deri në 75,0 ppm (si NO3–), gjithashtu nuk nevojitet asnjë procedurë hollimi për mostrën.

 

Karakteristika:

 

  • Për përdorim tek mostrat e ujit të kripur.
  • Më e saktë se kitet kimike.
  • I dedikuar ndaj një parametri të vetëm.
  • Madhësi e vogël, komoditet i madh.
  • Nuk ka gabime me një lexim dixhital.
  • Ideale për akuariume dhe aplikime të biologjisë detare.

 

Specifikimet:

Specifications HI782
Intervali 0.0 në 75.0 ppm (mg/L) NO₃-
Rezolucioni 0.1 ppm
Saktësia @ 25°C/77°F ±2.0 ppm ±5% e leximit 
Burimi i dritës LED @ 525 nm
Detektori i dritës fotocelulë silikoni
Metoda Metoda e reduktimit të zinkut. Reaksioni midis nitratit dhe reagentit shkakton një nuancë rozë në mostër. Ky kontrollues është krijuar për të punuar me mostrat e ujit të detit.
Auto-off pas dhjetë minutash mos përdorim
Mjedisi 0 në 50°C (32 to 122°F); RH max 95%
Lloji i baterisë (1) 1.5V AAA
Informacion për porosi HI782 Checker HC furnizohet me kyveta për mostrat kampione me kapak (2), bustina me reagentë (reagentë për 10 teste), 3 mL pipetë Pasteur (1 copë), bateri alkaline 1,5 V AAA (1 copë) dhe manual udhëzimi.
Aksesorë Kit reagentësh HI782-25 për 25 teste; Kit standard i certifikuar HI781-11
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara