SKU
HI782-11

Marine Nitrate High Range Checker Calibration Check Set HI782-11

2 324,27 Lekë
In stock

The Marine Nitrate High Range Checker Calibration Check Set - HI782-11 provides a simple solution to validating the Marine Nitrate Checker® HC® - HI782. This high-quality set of standards is manufactured in our state-of-the-art facility and comes supplied with a Certificate of Analysis. The Certificate of Analysis provides the lot number, reference values and expiration date to provide traceability when certifying the Checker®HC®.

  • Supplied with Certificate of Analysis
  • Reusable with long shelf life stability

HI782-11 is a high-quality set of calibration standards that allows users to validate the Marine Nitrate Checker® HC - HI782. The calibration check set is produced in our state-of-the-art manufacturing facility using reagent grade chemicals in a temperature-controlled environment.

The HI782-11 is supplied with Certificate of Analysis

  • Product code
  • Lot number
  • Expiration date
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara