SKU
HI935003

Termometër K-type për aplikime industriale

9 664,08 Lekë
In stock

 

Projektuar për të qënë sa më funksional për përdoruesit HI93503 është një termometër i papërshkueshëm nga uji i tipit K që mat temperaturën nga -50.0 në 199.9°C (-58.0 deri në 399.9°F). Bateritë e përfshira sigurojnë deri në 3500 orë përdorim të vazhdueshëm. CAL Check™ dhe Sistemi i Parandalimit të Gabimeve të Baterive (BEPS) sigurojnë nivelin më të lartë të saktësisë. Sonda është e zëvendësueshme dhe punon me një asortiment të sondave të tjera të specializuara të tipit K. Ky matës mund të çertifikohet si i gjurmueshëm në standardet NIST sipas kërkesës. Perfekte për temperaturat industriale dhe mjedisore.

  • saktësi  ±0.4 °C/ ±0.27°F
  • Fiket automatikisht pas 8 minutash, 60 minutash ose mund të çaktivizohet
  • Perfekte për kontrollimin e njollave të ajrit, sipërfaqeve të sheshta, sipërfaqeve të rrumbullakosura, lëngjeve dhe gjysmë të ngurtësuara.

 

Specifikime

 

Gama*

-50.0 deri në 199.9 °C; 200 deri 300 °C-58.0
deri në 399.9 °F ; 400 deri në 572 °F

Rezolucion

0.1 °C (-50.0 deri në 199.9 °C)
1 °C (200 deri 300 °C)
0.1 °F (-58.0 deri në 399.9 °F)
1 °F (400 deri 572 °F)

Saktësia e matësit

±0.4 °C (-50.0 deri në 300 °C)

@ 23.0°C ±5°C

±0.7 °F (-58.0 deri në 572 °F)

Lloji/jetëgjatësia e baterisë

1.5V AAA (3 pcs.)
përafrim. 3500 orë përdorim të vazhdueshëm

Auto-off

përdoruesi i zgjedhur: 8 min, 60 min ose invalid

 

Gjendja operative e vlerësuar:

 

-20 deri në 50 °C (-4 deri në 122 °F)

Mjedisi

Kushti kufizues:
-30 deri në 50 °C (-22 deri në 122 °F)

 

Gjendja e ruajtjes dhe e transportit:
-40 deri në 70 °C (-40 deri në 158 °F)

 

Lagështi relative 100 %

Dimensionet

140 x 57 x 28 mm (5.5 x 2.2 x 1.1")

Pesha

178 g (6.27 oz.)

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara