SKU
HI144-10

Termometri T-Logger me “Locking Wall Cradle”

13 823,30 Lekë
In stock

HI144 është një regjistrues  dhe matës i temperaturës i papërshkueshëm nga uji, i cili mund të programohet për të regjistruar të dhëna nga intervali 1 minutë deri në 24 orë duke përdorur dhe softuerin e kompjuterit. Opsione të tjera programimi përfshijnë alarme të larta dhe të ulëta dhe një zgjedhje se si fillon regjistrimi i të dhënave. HI144-10 përfshin portën USB dhe softuerin e kompjuterit ndërsa HI144 është vetëm për regjistrimin e të dhënave.

  • Ruan deri në 8000 matje.
  • Jetëgjatësia e baterisë 2-vjet.
  • Alarme të larta dhe të ulëta të programueshme.
  • I papërshtatshëm për matjen e temperaturës së trupit.
 
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara