SKU
HI147-00

Termometër Checkfridge™ Remote me Sensor HI147-00

7 339,81 Lekë
In stock

HI147 është një termometër ideal për monitorim e temperaturës në mjediset e kujdesit ushqimor. Ai përmban magnet për vendosje të lehtë në një sipërfaqe metalike dhe jep matje me saktësi të lartë në një interval të gjerë temperaturash.

  • CAL Check™
  • I magnetizuar
  • Ekran që pastrohet lehtë
  • Jo i përshtatshëm për matjen e temperaturës së trupit

HI147 është një termometër ideal për monitorim në mjediset e kujdesit ushqimor.

Ai përmban magnet për vendosje të lehtë në një sipërfaqe metalike dhe jep matje me saktësi të lartë në një interval të gjerë temperaturash. Karakteristika unike CAL Check™ e termometrit lejon një kalibrim të brendshëm të pajisjes me shtypjen e një butoni.

 

Veçoritë

 

CAL Check™ 

 

Karakteristika unike CAL Check™ e termometrit lejon një kalibrim të brendshëm të pajisjes me lëvizjen e një çelësi.

I magnetizuar

 

Dy magnete të vendosur në pjesën e pasme të pajisjes, të gjithë për vendosje të lehtë në pjesën e jashtme të një frigoriferi ose dollapi metalik.

Kabllo e përshtatshme me ushqimin

 

Termometri është projektuar posaçërisht me një kabllo të përshtatshme me ushqimin për monitorimin e vazhdueshëm të temperaturës në mjediset e kujdesit për ushqimin.

 

Specifikimet

Intervali temperatura

-50,0 deri në 150,0°C 

Rezolucioni 

0,1°C 

Saktësia 

±0,3°C (-20 deri në 90°C); ±0,5°C (jashtë) 

Cal Check™ 

manual

Bateria 

1.5V AAA / afërsisht 3 vjet përdorim të vazhdueshëm 

Sonda 

inoks, për përdorim të përgjithshëm me kabllo 1 m (3.3') (fiks); 40 x diametër 5 mm

(1,6 x diametër 0,2'') 

Mjedisi 

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F); RH maksimale 95% 

Dimensionet 

93 x 39 x 31 mm (3,7 x 1,5 x 1,2'') 

Pesha 

60 g (2,1 oz.) 

Informacion*

HI147 furnizohet me bateri dhe udhëzime. 

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara