SKU
HI145-00

Termometër në gradë Celsius në formë T (125 mm)- HI145-00

6 361,17 Lekë
In stock

HI145 është një termometër dixhital në formë T me sondë depërtimi prej çeliku inox i zhvilluar për programet HACCP. Ofron një dizajn ergonomik dhe jep matje me saktësi të lartë në një gamë të gjerë temperaturash.

  • CAL Check™
  • Sonda inoksi AISI 316
  • Në përputhje me HACCP
  • Jo i përshtatshëm për matjen e temperaturës së trupit.

Termometrat HI145 u zhvilluan për programet HACCP të cilat, kërkojnë standarde të larta të performances dhe thjeshtësi përdorimi. Doreza e qëndrueshme në formë T përshtatet lehtë në dorë dhe është ideale për aplikime në inspektimin e mishit dhe për ushqimet gjysmë të ngrira. LCD i vendosur në majë të njehsorit ofron lehtësi në lexim.

Veçoritë

CAL Check 

Kur HI145 ndizet, kryhet menjëherë një test kalibrimi. Me këtë veçori unike, seria HI145 kryen një vetëkontroll të statusit të saj të kalibrimit dhe e shfaq atë në LCD, duke siguruar saktësi, përsëritshmëri dhe bindje në lexime.

Në përputhje me HACCP

HI145 është në përputhje me rregulloret e ushqimit, duke e bërë atë një instrument ideal për t'u përdorur për kontroll në analizën HACCP.

Sonda prej çeliku inoksi AISI 316

Termometri HI145 është i pajisur me një sondë çeliku inoksi AISI 316 125 mm (5”) të gjatë. Maja e mprehtë konike siguron përgjigje të shpejtë dhe saktësi të përmirësuar në të gjithë gamën.

Jetëgjatësia e përmirësuar e baterisë

HI145 përdor bateri AAA dhe ofron 10,000 orë përdorim të vazhdueshëm.

Fikja automatike

Jetëgjatësia e baterisë së termometrit ruhet nga kjo veçori sepse njehsori fiket automatikisht pas 8 minutash mospërdorim.

Specifikimet:

Emri i specifikimeve

Detaje

SKU

HI145-00

Temperatura Intervali

-50,0 deri në 220°C

Temperatura rezolucioni

0,1°C (-50,0 deri në 199,9°C); 1°C (200 deri në 220°C)

Temperatura Saktësia

±0,3°C (-20 deri në 90°C); ±0,4% FS

Sonda e temperaturës

sonda prej çeliku inoks; 125 mm x diametër 5 mm (4,9 x diametër 0,2'')

Fikja automatike

fiket automatikisht pas 8 minutash mospërdorim

Lloji / Jetëgjatësia e baterisë

1.5V AAA / afërsisht 10,000 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

-10 deri në 50°C (14 deri në 122°F); RH maksimale 95%

Dimensionet

92 x 165 x 38 mm (3,6 x 6,5 x 1,5”)

Pesha

65 g (2,3 oz.)

Informacion*

Paketohet me bateritë dhe udhëzimet.

Garancia

1 vit

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara