SKU
HI148-1

Termologer i papërshkueshëm nga uji HI148-1

9 664,08 Lekë
In stock

Nga ruajtja deri tek transporti është e rëndësishme të monitoroni temperaturën e produkteve tuaja për t'u siguruar që ato ruhen në kushte optimale. I shpejtë në konfigurim, i thjeshtë në përdorim, termologët HI148 janë idealë për monitorimin e temperaturës në aplikacione të tilla si përpunimi i ushqimit, transporti, muzetë dhe hortikultura.

  • Modelet e disponueshme me një ose dy kanale, sensor të brendshëm dhe/ose të jashtëm.
  • LED të programueshëm për alarmin e lartë dhe të ulët
  • Regjistroni automatikisht rezultatet tuaja dhe i shikoni me softuerin e përfshirë.
  • Jo i përshtatshëm për matjen e temperaturës së trupit
 
 

Krijuar për mjedise dinamike

Një djep i përfshirë në mur lejon instalim të lehtë në pothuajse çdo mjedis. Bateritë e përfshira AAA sigurojnë deri në 2 vjet përdorim dhe këllëfi IP67 mbron nga depërtimi i pluhurit dhe ujit nga çdo drejtim. Një LCD i madh i qartë tregon matjen tuaj në kohë reale, në mënyrë që të jeni gjithmonë në dijeni.

Sensorët që ju duhen

Katër modele të termologëve HI148 janë në dispozicion për të përmbushur nevojat tuaja individuale të testimit. Modelet janë të disponueshme me një ose dy kanale, me një sensor të brendshëm dhe/ose të jashtëm.

Matjet pa stres

LED-të e programueshëm të alarmit të lartë dhe të ulët pulsojnë nëse temperaturat tejkalojnë pikën e caktuar të përzgjedhur nga përdoruesi, duke ju paralajmëruar nëse diçka ka nevojë për rregullim. LED është lehtësisht i dukshëm nga një distancë.

 

Profili i detajuar i temperaturës

 Termologët e papërshkueshëm nga uji të serisë HI148 regjistrojnë automatikisht rezultatet tuaja me intervale të programueshme të regjistrimit nga 1 sekondë në 24 orë për modelet me 1 kanal dhe nga 2 sekonda në 24 orë për modelin me 2 kanale. Termologët kanë kapacitet të gjerë memorie: 16,000 mostra për modelet me 1 kanal dhe 8,000 mostra/kanal për modelet me 2 kanale. 

Regjistrimi i gjithanshëm i të dhënave

I krijuar për t'iu përshtatur nevojave tuaja, HI148 mund të ruajë temperaturën në intervalin e regjistrimit ose temperaturën minimale ose maksimale midis intervaleve të regjistrimit. Mund të shtyni regjistrimin nga 1 sekondë në 199 orë duke përdorur aplikacionin HI92148 PC ose butonin e fillimit të regjistrimit për t'u siguruar që të matni vetëm atë që ju nevojitet.

 

Trajtimi i lehtë i të dhënave

Softueri i aplikacionit HI92148 mbështet komunikimin ndërmjet regjistruesit dhe një kompjuteri me Windows® OS nëpërmjet një kablloje USB-C. Duke përdorur programin, parametrat e marrjes së të dhënave janë të zgjidhshme nga përdoruesi dhe të dhënat e regjistruara mund të shkarkohen dhe ruhen nëpërmjet USB-së.

 

 

Specifikimet:

   
sku HI148
Intervali

Sensori i brendshëm HI148-1 T1 -20,0 deri në 60,0 °C / -4,0 deri në 140,0 °F

Sensori i jashtëm HI148-2 T1 -40,0 deri në 125,0 °C / -40,0 deri në 257,0 °F

HI148-3 T1 sensor i brendshëm -20,0 °C deri në 6 / -4,0 deri në 140,0 °F

sensori i jashtëm T2 -40,0 deri në 125,0 °C / -40,0 deri në 257,0 °F

sensori i jashtëm HI148-4 T1 -40,0 deri në 125,0 °C / -40,0 deri në 257,0 °F

sensor i jashtëm T2 -125,0 °F C / -40,0 deri në 257,0 °F
Rezolucioni

0,1 °C (-40,0 deri në 100,0 °C); 0,2 °C (temperatura >100,0 °C) 0,1 °F (-40,0 deri në 190,0 °F); 0,3 °F (temperatura >190,0 °F)

Saktësia

±0,5 °C (-40,0 deri në 0,0 °C dhe 70,0 deri në 100,0 °C)

±0,4 °C (0,0 deri në 70,0 °C) ±1 °C (>100,0 °C) ±1 °F

 (-40,0 deri në 32,0 °F dhe 158,0 deri në 212,0 °F) ±0,8 °F

(32,0 deri në 158,0 °F) ±2 °F (>212,0 °F)

Sonda sonda inoks me kabllo silikoni 1 m (3,3'); 33,5 mm (13,2") gjatësi, 3,5 mm (0,14") diametër
Bateri 3 x 1.5V AAA, afërsisht 2 vjet përdorim
Mjedisi -20,0 deri në 60,0 ºC (-4,0 deri në 140,0 ºF); RH 100%
Dimensioni 107 x 59 x 17 mm (4.2 x 2.3 x 0.7“)
Pesha 130 g (4.6 oz)
Shënim Shënim: HI148-4 ka sondat të shënuara me T1 dhe T2
Garancia 1 vit
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara