SKU
HI3833

Kiti me teste kimike per fostatet

2 813,59 Lekë
In stock

HI3833 është një kit që përdor metodën e acidit askorbik për të matur fosfatin. HI3833 vjen së bashku me të gjitha reagentët dhe pajisjet e nevojshme për të kryer afërsisht 50 teste.

  • Reagentë pre made
  • Të gjitha reagentët kanë të shënuar datën e skadencës dhe numrin e lotit për gjurmueshmërinë
  • Kubi i krahasimit të ngjyrave për thjeshtësi

HI3833 është një kit  kimik kolorimetrik që përcakton përqendrimin e fosfatit në mostra brenda një diapazoni 0 deri në 5 mg/L (ppm). HI3833 vjen së bashku me të gjitha reagentët dhe pajisjet e nevojshme për të kryer analizën. Kiti përmban reagent mjaftueshme për të kryer rreth 50 teste.

Veçoritë

Organizimi

  • Të gjitha materialet e kërkuara janë të përfshira në kit, të tilla si beaker , kubi për krahasim ngjyrash, dhe shishe me pikatore.

Rezolucion i lartë

  • Leximet nga 0 deri në 5 mg/L përcaktohen në rezolucion 1 mg/L.

Riagentë zëvendësues në dispozicion

  • HI3833-050 mund të porositet për të zëvendësuar reagentët

Domethënia e përdorimit

Fosfatet janë të pranishme në një numër produktesh që përdoren nga njerëzit çdo ditë. Disa shembuj të efekteve të fosfateve janë përdorur për të rritur shijen dhe thartësinë e pijeve , si një agjent buffer në kontrollin e pH në antifreeze dhe vonimin e errësimit të patateve të prera të përdorura në bërjen e patateve të skuqura .Fosfatet përdoren gjerësisht edhe në detergjentët dhe në lëngjet pastruese për shkak të aftësisë së tyre për të zbutur ujin dhe për të hequr depozitat e tokës.

Fosfatet janë veçanërisht të rëndësishme për rritjen dhe zhvillimin e rrënjëve të bimëve, dhe prandaj janë një nga plehrat më të zakonshme që përdoren në bujqësi. Megjithatë, përqendrimet e larta të fosfateve në balotazhin bujqësor mund të shkaktojnë ndotje mjedisore, pasi ato janë një shkak kryesor i eutrofikimit.

Specifikime

Emri i specifikimit

Detaje

SKU

HI3833

Lloji

colorimetric

Rritje më e vogël

1 mg/L (ppm)

Metoda

acid askorbik

Numri i testeve

50 avg

Informacione

HI3833 kiti vjen me 20 mL beaker plastike, kubi krahasim ngjyra dhe 50 pako reagent fosfat

Reagent

HI3833-050

Fosfat

0-5 mg/L (ppm)

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara