SKU
HI981412-00

Sistemi i dozimit GroLine për pH-in

In stock

Ruajtja e pH-it për tokën e bimëve ose tretësirës ushqyese hidroponike është një detyrë e vazhdueshme. Lëndët ushqyese makro dhe mikro, si dhe përforcuesit e kalciumit dhe magnezit, kërkojnë pH të duhur për t'u përthithur në sistemin rrënjor të bimëve. Sistemi i dozimit të pH Groline HI981412 asimilohet lehtësisht në një sistem lëndësh ushqyese/plehore për tokë dhe hidroponikë. Thjesht futni sondën dhe valvulën e injektimit në linjë me pompën e riqarkullimit dhe siguroni kimikatin që do të dozohet.

  • I disponueshëm në konfigurime të shumta për integrim të lehtë në konfigurimin tuaj.
  • Sistem alarmi i programueshëm dhe ekran LCD me shumë ngjyra.
  • E përkryer për sistemet e vogla hidroponike.

Pompë dozuese peristaltike

Pompa e fuqishme peristaltike e integruar përdor një motor stepper i cili nuk ka ingranazhe ose furçë duke siguruar një jetë të gjatë me pak mirëmbajtje.

Kontrolli automatik proporcional i pompës

Pompa peristaltike e dozimit mund të kontrollohet me anë të ndezjes/fikjes ose kontrollit proporcional më të avancuar, i cili ndihmon në parandalimin e tejkalimit të pikës së caktuar.

Shpejtësia e rregullueshme e rrjedhës

Shpejtësia e rrjedhës së pompës dozuese është e rregullueshme nga 0,5 në 3,5 L/h, duke lejuar kontroll më të mirë në mbajtjen e një pike të caktuar të dëshiruar.

 

 

Hyrja e ndërprerësit të nivelit/rrjedhës së rezervuarit të acidit

Kjo hyrje mund të përdoret për të çaktivizuar pompën e dozimit kur nuk ka mbetur asnjë kimikat në rezervuar ose kur nuk ka rrjedhje për shkak të fikjes të pompës.

Ekran LCD me shumë ngjyra

Një LCD me shumë ngjyra ofron një mënyrë të shpejtë për të parë statusin e kontrolluesit të pishinës. Ekrani do të shfaqet jeshil kur funksionon normalisht dhe i kuq kur është në gjendje alarmi.

Hyrja e sondës së shpejtë

Lidhësi Quick Connect DIN krijon një vulë të papërshkueshme nga uji me njehsorin duke e bërë atë ideal për reduktimin e problemeve të zhurmës elektrike me lidhjen e shkaktuar nga mjediset me lagështi.

 

GroLine sonda e pH/temperaturë

HI981412 përdor sondën e përforcuar HI10063 që përfshin sensorë pH dhe temperaturë dhe lidhet me kontrolluesin me një lidhës të vetëm Quick Connect DIN të papërshkueshëm nga uji.

  • Përforcues i integruar
  • Trupi PVDF
  • montim me filetim 1/2" për futje në një montim "T" të linjës ose në qelizën rrjedhëse

Specifikime:

Detaje

SKU

HI981412

pH Intervali

0.00 në 14.00 pH

pH Rezolucioni

0.01 pH

pH Saktësia (@25°C/77°F)

±0.10 pH

Temperatura Intervali

-5.0 në 105°C (23.0 në 221.0°F)

Temperatura Rezolucioni

0.1°C (0.1°F)

Temperatura Saktësia (@25°C/77°F)

±0.5°C (±0.9°F)

Temperatura Kompensimi

automatik

Kalibrimi

Kalibrimi: automatik, një ose me dy pika me tretësirën buferike (4.01, 7.01, 10.01 pH)

Kalibrimi i procesit: pikë e vetme, e rregullueshme (± 0,50 pH rreth pH të matur)

Kontrolli pompës

shpejtësia e përzgjedhjes së rrjedhës (0,5 deri në 3,5 L / orë; 0,13 deri në 0,92 G/orë)

kontroll manual për mbushjen e pompës

Alarmi

i lartë dhe i ulët me opsionin e aktivizimit / çaktivizimit

aktivizohet pas 5 sekondash. nëse kontrolluesi regjistron një grup leximesh të njëpasnjëshme

mbi / nën nivelin e vlerave të pragut me opsionin aktivizo / ç’aktivizoj: sistem alarmi intuitiv duke

 përdorur dritën e prapme të koduar me ngjyra të kuqe, jeshile të hapur dhe jeshile

Hyrja e jashtme

hyrje për kontrolluesin e nivelit ose çelësin e rrjedhës për të çaktivizuar pompën e dozimit në rast

 se nuk ka kimikate

Alarmi

SPDT 2.5A / 230 VAC

Energjia

100—240 VAC, 50/60 Hz

Konsumimi i energjisë

15 VA

Pompa

Pompë e integruar, e montuar në mur, e vlerësuar me IP65

Mjedisi

0-50°C (32-122°F), max. 95% RH

Dimensioni

90 x 142 x 80 mm (3.5 x 5.6 x 1.8”)

Pesha

910 g (32 oz.)

Informacion*

HI981412-00 paketohet me sondë pH/temperaturë HI10063, tretësirë ​​buferike pH 4,01, 20 mL (3),

 tretësirë 7,01 pH, 20 mL (3), kabllo për lidhjen me energjinë, manual udhëzimi dhe certifikata cilësie

 për instrumentin dhe sondën.

HI981412-10 (me komplet montimi në linjë) paketohet me kontrollues HI981412,

sondë pH/temperaturë HI10063, filtër aspirimi kontrollues, injektor kontrollues, fileto 1/2”,

tub me Ø 50 mm (2), tub aspirimi fleksibël) (5 m), tub injeksioni PE shpërndarës (i ngurtë) (5 m),

 valvola (2), solucion buferik pH 4,01, 20 mL (3), tretësirë ​​buferike pH 7,01, 20 mL (3),

 kabllo lidhëse e energjisë, manualin e udhëzimeve dhe certifikatat e cilësisë për instrumentin dhe

sondën.

HI981412-20 (me çantë montimi me qeliza rrjedhëse) furnizohet me kontrollues HI981412,

 sondë pH/temperaturë HI10063, qelizë rrjedhëse për HI981412/BL101, montim paneli  për filter

 kontrolli HI981412/aspirim HI981412, kontrollues 210, kontrollues 1 read211, tub me  Ø 50 mm (3),

 tub aspirimi PVC (fleksibël) (5 m), tub injeksioni PE shpërndarës (i ngurtë) (15 m),

 përshtatës tubi 1/2” - 6 mm me kordon (2), valvola (2), tretësirë ​​tampon pH 4,01, 20 mL (3),

tretësirë ​​pH 7,01, 20 mL (3), kabllo për lidhjen e energjisë, manual udhëzimi dhe certifikata të

cilësisë për instrumentin dhe sondën.

Sonda e rekomanduar

Sonda e përforcuar e pH/temperaturë HI10063 me lidhës DIN- i izoluar në mënyrë galvanike

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara