SKU
HI981413-00

Sistemi i dozimit të lëndëve ushqyese GroLine

In stock

Sistemi i dozimit të lëndëve ushqyese HI981413 është projektuar për ruajtjen e përqendrimit të plehrave në tretësirën ushqyese të përdorur në hidroponikë dhe në ujin e ujitjes. Përqendrimi i lëndëve ushqyese në ujin e përdorur për ujitje është kritik për shumimin dhe rritjen e suksesshme të bimëve. Thjesht futni sondën dhe valvulën e injektimit në linjë me pompën e riqarkullimit dhe siguroni kimikatin që do të dozohet.

  • E disponueshme në konfigurime të shumta për t'u integruar lehtësisht në konfigurimin tuaj.
  • Sistem alarmi i programueshëm dhe ekran LCD me shumë ngjyra.
  • E përkryer për sistemet e vogla hidroponike.

 

Pompë dozuese peristaltike

Pompa e fuqishme peristaltike e integruar përdor një motor stepper i cili nuk ka ingranazhe ose furçë duke siguruar një jetë të gjatë me pak mirëmbajtje.

Kontrolli automatik proporcional i pompës

Pompa peristaltike e dozimit mund të kontrollohet thjeshtë me ndezjen/fikjen ose kontrollin proporcional më të avancuar, i cili ndihmon në parandalimin e tejkalimit të pikës së caktuar.

Shpejtësia e rregullueshme e rrjedhës

Shpejtësia e rrjedhës së pompës dozuese është e rregullueshme nga 0,5 në 3,5 L/h, duke lejuar kontroll më të mirë në mbajtjen e një pike të caktuar të dëshiruar.

 

 

Hyrja e ndërprerësit të nivelit/rrjedhës së rezervuarit të acidit

Kjo hyrje mund të përdoret për të çaktivizuar pompën e dozimit kur nuk ka mbetur asnjë kimikat në rezervuar ose kur nuk ka rrjedhje për shkak të fikjes të pompës.

Ekran LCD me shumë ngjyra

Një LCD me shumë ngjyra ofron një mënyrë të shpejtë për të parë statusin e kontrolluesit të pishinës. Ekrani do të shfaqet jeshil kur funksionon normalisht dhe i kuq kur është në gjendje alarmi.

Hyrja e sondës së shpejtë

Lidhësi Quick Connect DIN krijon një vulë të papërshkueshme nga uji me njehsorin duke e bërë atë ideal për reduktimin e problemeve të zhurmës elektrike me lidhjen e shkaktuar nga mjediset me lagështi.

 

 

GroLine EC/temperature Sonda

HI981413 përdor sondën e përforcuar HI30033 që përfshin sensorë EC (TDS) dhe temperaturë dhe lidhet me matësin me një lidhës të vetëm Quick Connect DIN të papërshkueshëm nga uji.

  • Trupi PVDF
  • montim me filetim 1/2" për futje në një montim "T" të linjës ose në qelizën rrjedhëse

SKU

HI981413

Temperatura Intervali

-5.0 në 105°C (23.0 në 221.0°F)

Temperatura Rezolucioni

0.1°C (0.1°F)

Temperatura Saktësia (@25°C/77°F)

±0.5°C (±0.9°F)

EC Intervali

0.00 në 10.00 mS/cm

EC Rezolucioni

0.01 mS/cm

EC Saktësia (@25°C/77°F)

±2% F.S.

TDS Intervali

0 në 4500 ppm (TDS faktori kthimit 0.45)
0 në 9900 ppm (TDS faktori kthimit 0.99)

TDS Rezolucioni

1 ppm

TDS Saktësia (@25°C/77°F)

±2% F.S.

TDS Faktori kthimit

Faktori i konvertimit TDS i përzgjedhshëm nga 0,45 në 0,99

Temperatura Kompensimi

automatik

Temperatura Koefiçienti

β mund të vendoset nga 0%/°C në 2.4%/°C; i parazgjedhur 1.9%/°C

Kalibrimi

EC: kalibrimi: automatik, me një pikë me tretësirë standarde (1.413 ose 5.000 mS/cm)

Kalibrimi i procesit: pikë e vetme, e rregullueshme (±0,50 mS/cm rreth vlerës së matur)

TDS: përmes kalibrimit EC

Kontrolli pompës

shpejtësia e përzgjedhjes së rrjedhës (0,5 deri në 3,5 L / orë; 0,13 deri në 0,92 G/orë)

kontroll manual për mbushjen e pompës

Alarmi

i lartë dhe i ulët me opsionin e aktivizimit / çaktivizimit

aktivizohet pas 5 sekondash. nëse kontrolluesi regjistron një grup leximesh të njëpasnjëshme

mbi / nën nivelin e vlerave të pragut me opsionin aktivizo / ç’aktivizoj: sistem alarmi intuitiv duke

 përdorur dritën e prapme të koduar me ngjyra të kuqe, jeshile të hapur dhe jeshile

Hyrja e jashtme

hyrje për kontrolluesin e nivelit ose çelësin e rrjedhës për të çaktivizuar pompën e dozimit në rast

 se nuk ka kimikate

Alarm Relay Output

SPDT 2.5A / 230 VAC

Energjia

100—240 VAC, 50/60 Hz

Konsumimi energjisë

15 VA

Pompa

Pompë e integruar, e montuar në mur, e vlerësuar me IP65

Mjedisi

0-50°C (32-122°F), max. 95% RH

Dimensioni

90 x 142 x 80 mm (3.5 x 5.6 x 1.8”)

Pesha

910 g (32 oz.)

Informacion*

HI981413-00 paketohet me sondën HI30033 EC/TDS/temperaturë, tretësirë kalibruese për

konduktivitetin, 20 mL (3), kabllo për lidhjen e energjisë, manual udhëzimi dhe certifikata e cilësisë

 për instrumentin dhe sondën.

HI981413-10 (me komplet montimi në linjë) furnizohet me kontrolluesin HI981413, sondën HI30033

 EC/TDS/temperaturë, filtër aspirimi kontrollues, injektor kontrollues, fileto 1/2”,tubin PVC Ø 50 mm

(2), aspirim tub (fleksibël) (5 m), tub injeksioni PE shpërndarës (i ngurtë) (5 m), valvola (2),

 solucioni i kalibrimit të përcjellshmërisë, 20 mL (3), kablloja e lidhjes së energjisë,

manuali i udhëzimeve dhe certifikatat e cilësisë për instrumentin dhe sondën.
HI981413-20 (me komplet për montimin e qelizave rrjedhëse) furnizohet me kontrolluesin HI981413,

 sondë pH/temperaturë HI30033, qelizë rrjedhëse për HI981413/BL101, montim paneli HI981413

për kontrolluesin e filtrit HI981413/Aspirim 10”,tub Ø 50 mm (3), tub aspirimi PVC (fleksibël) (5 m),

tub injeksioni PE shpërndarës (i ngurtë) (15 m), përshtatës tubi 1/2” - 6 mm me kordon (2),

valvola (2), tretësirë për kalibrimin e përcjellshmërinë, 20 mL (3), kabllo për lidhjen e energjisë,

manual udhëzimi dhe certifikata të cilësisë për instrumentin dhe sondën.

Sonda e rekomanduar

HI30033 Sonda për EC/TDS/temperatura me lidhës DIN - i izoluar në mënyrë galvanike

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara