SKU
HI10000

Sistemi i Avancuar i Kontrollit të Fertigimit

In stock

Te gjitha zgjidhjet ne nje pajisje. Sistemi i injektimit të plehrave HI10000 monitoron dhe kontrollon me saktësi përqendrimet e plehrave dhe pH për aplikime të specializuara në hidroponikë, serra dhe toka bujqësore në terren. HI10000 është një sistem i plotë i kontrollit të ujitjes.

  • Personalizoni përzierjet tuaja të plehrave me injektim dhe përzierje deri në 4 plehra dhe 1 acid me një opsion të personalizuar deri në 7 injektorë të pavarur.
  • Fleksibilitet superior me programe të shumta që lejojnë përdoruesin të vendosë vlera të ndryshme përcjellshmërie dhe pH për një shumëllojshmëri bimësh.
  • Kontroll i automatizuar i ujitjes deri në 32 zona me përcjellshmëri të avancuar dhe kontroll të pH mbi prurjet e mëdha.

Kontrolli i Fertigimit dhe Ujitjes

Sistemi i Fertigimit Hanna mat vazhdimisht EC dhe pH aktuale të rrjedhës dhe rregullon saktësisht përqendrimin e plehrave në sistem.
Injektimi i plehrave të shumta në një përcjellshmëri specifike rezulton në një aplikim optimal të lëndëve ushqyese ndërsa kontrolli i avancuar i pH përmirëson përthithjen e lëndëve ushqyese dhe shëndetin e bimëve.
HI10000 është një system, i cili nuk do të ndërhyjë në rrjedhën e linjës kryesore dhe kështu nuk pengon rrjedhën ose presionin e linjës
Njësia do të injektojë me saktësi plehra me norma rrjedhjeje të ndryshme që variojnë nga 1 GPM deri në 350 GPM. Konfigurimi i personalizuar është i mundur kur kërkohen ritme më të larta rrjedhjeje.

 

 

 

Dizajni Superior i Sistemit

Kontrolluesi i serisë HI8000 i përfshirë me sistem ka 10 programe që lejojnë përdoruesin të vendosë vlera të ndryshme EC dhe pH për një shumëllojshmëri kulturash.

Sistemi kontrollon gjithashtu deri në 32 valvola ujitjeje, në mënyrë sekuenciale ose në grupe prej 2, 3 ose 4 në të njëjtën kohë. Programet mund të aktivizohen sipas kohës dhe rrjedhjeve.

Për t'i mbajtur bimët të sigurta, sistemi i fekondimit HI10000 përmban alarme të shumta dhe monitorim të shtuar të përcjellshmërisë dhe matjeve të pH.

Ideale për përzierjet komplekse ose të shumëfishta të plehrave

Sistemi HI10000 lejon injektimin e 4 (deri në 7) plehra të pavarur dhe 1 acid. Sistemi i acidit mund të injektojë në mënyrë të sigurt çdo lloj acidi dhe përdor një algoritëm të teknologjisë së fundit që ruan me saktësi pikën e caktuar të pH në një gamë të gjerë shpejtësish rrjedhjeje.

 

 

Specifikimet:

pH

Intervali i  pH: 0,0 deri në 14,0 pH
Rezolucioni i pH: 0,1 pH
Saktësia: ±0,0546 pH


EC/TDS
intervaliEC: 0,0 deri në 10,0 mS/cm
Rezolucioni EC: 0,1 mS/cm
Saktësia EC: ±0,078

Enegjia elektrike
Energjia : 115V/220V; 50Hz/60Hz. 10 Amper, rekomandohet kutia e daljes me 4
pompë qarkulluese

Kërkesat e fuqisë së grupit solenoid: 208/240, 3 faza, ndërprerës 30 amper

Kërkesat hidraulike
Presioni (PSI): Ruhet në presion fiks ndërmjet 50 deri në 65 PSI
Shpejtësia minimale e rrjedhës: 1,0 GPM
Shpejtësia maksimale e rrjedhës: 350+ GPM (varet nga faktorë të ndryshëm)
Rekomandimet e llojit të tubit: Programi 40 ose 80
Rekomandimi i tubacionit minimal të PVC: 1,25 inç (1,0 inç për HI10000 (rrjedhje e ulët))
Kërkesa e drejtimit të drejtë: 10 diametra të drejtimit të drejtë përpara lidhjes së sistemit, 5 diametra pas (në rrjedhën e poshtme)
 Lidhja e Fertigatorit In/Out: 2x8 bolt, 4-inch

Inputet tipike të sistemit
3 sonda përcjellshmërie, 2 elektroda pH, 4 niveli i rezervuarit të plehrave, 1 nivel rezervuari pH, 5 këmbëzues i jashtëm i rezervuarit, 1 nivel rezervuari i përzier, 2 presion diferencial, 1 numërues ujitjeje për kontrollin e volumit, 1 ndërprerës i përkohshëm
Specifika të tjera: 2 alarme, valvola zonash 32, 2 shpëlarje filtri, 1 pompë,4 injektorë të pavarur plehrash, 1 injektor pH
Lloji i kontrollit : Akordim automatik i avancuar PID
Max. Thithja e injektorit: Venturi i madh = 780 l/h; Venturi i vogël = 280 l/h
Kapaciteti ujitës: 32 zona (valvola solenoide 24 VAC 0,5 Amp)
Kontrolli i ujitjes : Kontrolli i kohës/volumit, 1 deri në 6 orare të përzgjedhura për program
Leximi: 20-shifror, LCD me 4 nivele me simbole grafike dhe mesazhe

 

 

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara