SKU
HI98143-22

Transmetues pH dhe EC ( galvanic isolated output)

In stock

Seria HI98143 është projektuar posaçërisht për matjet në distancë të gjatë të pH-së dhe Përçueshmërisë Elektrike në aplikimet industriale. Mund të jetë ose panel ose e montuar në mur.

  • Katër modele.
  • Kompetensimi automatik i temperaturës.
  • I përputhshëm me PC.

Lidhje direkte

Lidhja direkte e sondave me transmetuesin siguron një lidhje elektrike pozitive pa humbje të sinjalit. Ky transmetues është ideal për aplikimet e kontrollit të procesit në distancë.

Sinjalet output

Katër modele, duke transmetuar sinjalin 0-1 V, 0-4 V ose 4-20 mA .Sinjalet dalëse janë proporcionale me sinjalet hyrëse por të pavarura nga ndryshimet në ngarkesë.

Kompensim automatik i temperaturës

Kompensimi për efektet e temperaturës për matjet e EC-së kryhet nga qarku i Kompensimit automatik të temperaturës së transmetuesve.

Lidhja

Transmetuesi mund të lidhet me çdo kontrollues pH ose përçueshmërie, regjistrues, PC ose çdo pajisje të vëzhgimit të të dhënave që pranon 0 deri në 1 V, 0 deri në 4 V ose 4 deri në 20 mA .

Friendly design

Lidhësit e sondave, furnizimi me energji elektrike, kontaktet janë të lehtë për t'u arritur direkt në panelin e përparmë

Përdorim i shumanshëm

Për aplikimet në linjë, elektroda e rekomanduar pH është HI1001 ndërsa sonda e përçueshmërisë është HI3001. HI1001 është një elektrodë e kombinuar e bashkimit të dyfishtë të pH me BNC dhe kabllo 3m; HI3001 është një sondë përçueshmërie me 4 unaza me sensor platini.

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara