SKU
HI510-01

Kiti i montimit në panel për HI510

7 706,80 Lekë
In stock

HI510-01 është kiti i harduerit i montuar në panel i krijuar për kontrolluesin dhe transmetuesin universal HI510.

  • Kiti i plotë i montimit të harduerit
  • Rondele gome për të siguruar një mbyllje të papërshkueshme nga uji

Matësit e procesit të montuar në panel mund të montohen në panele nga Integratorët dhe Inxhinierët e Sistemit. HI510-01 është një kit i plotë për të montuar kontrolluesin universal ½ DIN HI510 (nuk përfshihet) në një panel. Të gjitha lidhjet e instalimeve elektrike bëhen brenda panelit me njehsor. Kontrolluesi HI510 ka një pjesë të përparme për lidhjet e instalimeve elektrike dhe në fund është bërë me blloqe terminali të nxjerrshme.HI510-01 përfshin vidat dhe kllapat me një copë litari gome për të siguruar një mbyllje të papërshkueshme nga uji midis kontrolluesit dhe panelit.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara