SKU
HI510-02

Kit për montimin në mur për HI510

7 706,80 Lekë
In stock

Kiti për montim në mur HI510-02 është bërë për përdorim me kontrolluesin dhe transmetuesin universal HI510. Kiti i montimit të harduerit përfshin vida dhe pjesë të tjera të nevojshme për t'u ngjitur në njehsor.

HI510-02 është një kit harduerësh për të montuar kontrolluesin universal ½ DIN HI510 (nuk përfshihet) në një mur. HI510-02 përfshin vida dhe pjesë të tjera të nevojshme për të ngjitur kontrolluesin universal HI510 në një mur. Vida të përshtatshme nevojiten për montimin e mbajtësit në mur.


Kontrolluesi universal HI510 vlerësohet si NEMA4X dhe ka gjilpëra kabllosh të papërshkueshëm nga uji për instalimet elektrike që janë brenda njehsorit. HI510 përdor bllok terminali të nxjerrshëm për instalimet elektrike të lehta.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara