SKU
HI1006-2010

Elektroda pH industriale me majë të sheshtë

58 473,79 Lekë
In stock

Hanna paraqet një seri elektrodash të kombinuara pH që kanë mbi 20 vjet përvojë. Tipari më i avancuar i kësaj serie është forma e elektrodës me një majë të sheshtë, duke eliminuar praktikisht grumnbullimet që mund të ndotin elektrodën, duke reduktuar ndjeshëm mirëmbajtjen e nevojshme. Kjo karakteristikë i bën elektrodat me majë të sheshtë ideale për monitorim të vazhdueshëm në proces dhe për solucione që përmbajnë kimikate agresive.

  • Sensori me majë të sheshtë vetëpastruese për mirëmbajtje të reduktuar.
  • Pajisur me një kunjë përputhjeje të brendshme që mund të shmangë problemet tipike të shkaktuara nga energjia.
  • Fije e jashtme NPT 3/4” në të dy skajet për instalim të lehtë.
 
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara