SKU
HI6100410

Elektrodë pH AmpHel® me majë të sheshtë - për qëllime të përgjithshme, kabull 10 m, sensori i temperaturës Pt100, BNC + lidhës plumbi

315,00 € 34.650,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 315,00 EUR (34.650,00 Lekë)

In stock

Kjo elektrodë pH e përforcuar është projektuar për aplikime industriale me veçori të tilla si një kryqëzim PTFE, sensor temperature Pt100 dhe trup PVDF. Me dizajnin e saj të qëndrueshëm, mund të mbështeteni në këtë elektrodë për t'i bërë ballë mjedisit tuaj të procesit.

  • Elektrodë pH me majë të sheshtë.
  • Xhami për qëllime të përgjithshme ofron përgjigjen më të mirë në të gjithë gamën e pH dhe mund të përdoret për një gamë të gjerë aplikimesh.
  • Ndërtuar për përdorim të përditshëm në aplikime industriale.

Elektrodë pH me majë të sheshtë

Eliminon mbetjet që mund të ndotis elektrodën, duke reduktuar ndjeshëm mirëmbajtjen e nevojshme.

Kryqëzim PTFE

Elektroda ka një lidhje unike rezistente ndaj bllokimit që rrit jetëgjatësinë dhe saktësinë e sondës.

Trupi PVDF

Triupi PVDF karakterizohet nga qëndrueshmëri të lartë termike dhe rezistencë e shkëlqyer kimike.

BNC + lidhës plumbi

Lejon lidhjen e shpejtë dhe të lehtë me çdo matës ose transmetues pH/ORP.

Formulimi i xhamit për qëllime të përgjithshme

Xhami për qëllime të përgjithshme ofron përgjigjen më të mirë në të gjithë gamën e pH dhe mund të përdoret për një gamë të gjerë aplikimesh.

Sensori i integruar i temperaturës Pt100

Siguron lexime të shpejta dhe të kompensuara me saktësi edhe gjatë luhatjeve të papritura të temperaturës.

 

 Specifikimet

Emri i specifikimeve

Detaje

SKU


HI6100410

Intervali

pH: 0-13

Forma e majës

E sheshtë

Trupi

PVDF

Kryqëzimi

Dyshe, PTFE

Lloji i xhamit

GP (-5 deri në 80°C)

Elektroliti

Polimer

Pin që përputhet

po

Përforcues

jo

Sensor temperature

po

Lloji i sensorit të temperaturës

Pt100

Presioni maksimal

6 bar (87 psi)

Lidhës

BNC + plumb

Kabulli

15 m

Garancia

6 muaj

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara