SKU
HI6291005

Elektrodë pH AmpHel® me bateri të zëvendësueshme - për qëllime të përgjithshme, 5 m

23 854,37 Lekë
In stock

Kjo elektrodë pH e përforcuar është projektuar për aplikime industriale me veçori të tilla si Cloth Junction, trup PEI dhe bateri e zëvendësueshme. Me dizajnin e saj të qëndrueshëm, mund të mbështeteni në këtë elektrodë për t'i bërë ballë mjedisit tuaj të procesit.

  • Elektroda pH AmHel me bateri të zëvendësueshme.
  • Ideale për matje në mostra të papastra dhe në kushte me lagështi të lartë.
  • E ndërtuar për përdorim të përditshëm në aplikime industriale.

Elektrodë pH e përforcuar

Ofron një sinjal të qëndrueshëm për monitorimin industrial, si dhe një kursim të madh në kostot e kabullave koaksiale.

Trupi PEI

Elektrodat me trup PEI janë të forta dhe të përshtatshme për aplikime jokritike që kërkojnë një kombinim shumë të mirë të rezistencës kimike, mekanike dhe termike.

Cloth Juntion

Pastroni kryqëzimin duke nxjerrë thjesht 1/8” të kryqëzimit nga elektroda për të ekspozuar një pjesë të re, duke rezultuar në një kryqëzim të rinovuar.

 

Lidhës BNC

Lejon lidhjen e shpejtë dhe të lehtë me çdo matës ose transmetues pH/ORP.

Formulimi i xhamit për qëllime të përgjithshme

Xhami për qëllime të përgjithshme ofron përgjigjen më të mirë në të gjithë gamën e pH dhe mund të përdoret për një gamë të gjerë aplikimesh.

Bateri e  zëvendësueshme AmpHel®

Nuk është më e nevojshme të hidhni një elektrodë kur bateria ka mbaruar. 

Specifikimet

Specifikime

Detaje

SKU

HI6291005

Trupi

PEI

Kryqëzimi

Cloth Junction

Lloji i xhamit

GP (-5 deri në 70°C)

Elektroliti

Xhel

Pin që përputhet

Jo

Përforcues

po

Sensor temperature

Jo

Presioni maksimal

3 bar (43,5 psi)

Lidhës

BNC

Kabulli

5 m

Garancia

6 muaj

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara