SKU
HI2910B/5

Elektrodë e përforcuar pH AmpHel® me bateri të brendshme, Cloth Junction, lidhës BNC dhe kabull 5 m për aplikime të përgjithshme

17 370,87 Lekë
In stock

SPECIFIKIMET

 

 

SKU

HI2910B/5

Trupi

PEI

Kryqëzimi

Cloth Junction

Lloji i xhamit

GP (-5 deri në 70°C)

Elektroliti

Xhel

Pin që përputhet

Jo

Përforcues

po

Sensor temperature

Jo

Presioni maksimal

3 bar (43,5 psi)

Lidhësi

BNC

Kabulli

5 m

Gjatësia

148.5 mm

Garancia

6 muaj

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara