SKU
HI7037M

Zgjidhje standarde 100% NaCl për leximet e kripësisë së ujit të detit (230 mL) - HI7037M

16,00 € 1.760,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 16,00 EUR (1.760,00 Lekë)

In stock

HI7037M është një zgjidhje kalibruese cilësore për kripësinë e ujit të detit sipas shkallës së përqindjes së Këshillit Ndërkombëtar për Eksplorimin e Detit (ICES) të vitit 1902. Solucionet e kalibrimit Hanna kanë numrin e lotit dhe datën e skadencës të printuar në çdo datë joni të etiketës të shënuar qartë në etiketë. Të gjitha shishet janë të papërshkueshme nga ajri me një vulë të papërshtatshme për të siguruar cilësinë e zgjidhjes. Linja e solucioneve të kalibrimit të Hanna është formuluar posaçërisht për të pasur një skadencë prej 5 vjetësh nga data e prodhimit për një shishe të pahapur.

  • Zgjidhja e kalibrimit të NaCl për leximet e % të kripësisë.
  • Shishe e ajrosur me vulë të papërshtatshme për të siguruar cilësi.
  • Numri i lot dhe data e skadencës të shtypura në çdo etiketë

 

Zgjidhje standarde 100% NaCl

HI7037M është një zgjidhje kalibruese me cilësi premium 100% NaCl për leximin e % të kripësisë. HI7037M prodhohet në përputhje me standardet ISO 3696/BS3978 duke përdorur kripëra me pastërti të lartë, ujë të dejonizuar, ekuilibra të certifikuar të kontrolluar nga pesha dhe enë qelqi të klasit A në një mjedis të kontrolluar me temperaturë të monitoruar me termometra të çertifikuar. Vlerat e raportuara janë të gjurmueshme në NIST Standard Reference Materials (SRMs).

Shishe e ajrosur me vulë të papërshtatshme

  • Siguron cilësi dhe freski të zgjidhjes.

Çdo shishe e shënuar me numrin e lotit dhe datën e skadencës

  • Buferët Hanna janë të formuluara posaçërisht për të pasur një skadencë prej 5 vjetësh nga prodhimi për një shishe të pahapur.
  • Zgjidhja e kalibrimit të NaCl për leximet e % të kripësisë
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara