Galvanizim

Galvanizim

Objektet dhe pjesët e veshura përdoren pothuajse në çdo industri për sigurinë, dekorimin, funksionimin dhe veshjen sakrifikuese. Veshja e objekteve tuaja i mbron ato nga procesi i korrozionit. Testimi gjatë gjithë procesit tuaj ndihmon në arritjen dhe ruajtjen e akreditimit NADCAP dhe ju lejon të përsosni produktin tuaj përfundimtar për trashësinë dhe ngjyrën e dëshiruar duke shmangur dëmtimet e mundshme.

Items 1-8 of 151

Page
Set Descending Direction

Items 1-8 of 151

Page
Set Descending Direction
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara