Ushqime

Ushqime

Siguria ushqimore dhe integriteti i produktit janë parësore, dhe për të përmbushur rregulloret e industrisë duhet të arrihet një standard i lartë. Për t'u pajtuar me rregulloret dhe planet HACCP, duhet të provoni në pika të shumta kontrolli për të siguruar një produkt të sigurt dhe cilësor që do të arrijë ose do të tejkalojë pritshmëritë për estetikë, jetëgjatësi dhe më e rëndësishmja, cilësi.

  • Bulmeti
  • Ushqime të përpunuara
  • Mishi
  • Shurup & Mjaltë

Bulmeti

Bulmeti

Puna nuk mbaron vetëm me marrjen e qumështit nga lopët. Çdo lloj produkti qumështi kërkon një proces të ndryshëm prodhimi, secili duhet të plotësojë parametra të veçantë në mënyrë që të sigurojë integritetin e produktit, jetëgjatësinë, shijen dhe strukturën. Pavarësisht produktit, testimi ju siguron që produkti juaj është në gjendje të mirë. 

Custom Category Image

Measuring the pH of Cheese Blog

Measuring pH during cheese making is a vital step for better quality and safety. Hanna's specialized pH meters and electrodes are ideal tools for cheese makers.

Read Now
Category Image

Ushqime të përpunuara

Ushqime të përpunuara

Ushqimet e përpunuara kanë për qëllim t'i rezistojnë kohës, të jenë të sigurta dhe të kenë informacion të saktë për përmbajtjen e vlerave ushqyese. Nga lëndët e para, te përpunimi, te ruajtja dhe ambalazhimi, ka teste që duhen kryer në çdo fazë. Acidifikimi i ushqimeve, përmbajtja e kripës, temperatura dhe më shumë duhet të monitorohen në mënyrë që ushqimet të kenë jetëgjatësinë, strukturën, shijen dhe cilësinë e dëshiruar.

Custom Category Image

The Complete Guide to Salt in Food Blog

Your guide to determining the best method to determining salt in food is now at the click of a button. Advantages, limitations, and recommendations are included for each testing method to help you find what is best for you and your testing needs.

Read Now
Category Image

Mishi

Mishi

Me miliarda paund mish konsumohen çdo vit vetëm në Shtetet e Bashkuara prandaj optimizimi i përpunimit, prodhimit dhe shpërndarjes së mishit është në një nivel të lartë. Për të garantuar një produkt mishi cilësor dhe më e rëndësishmja i sigurt, testimi duhet të bëhet në çdo hap prodhimi. Testimi nuk duhet të marrë kohë; duhet të jetë i shpejtë, i lehtë dhe madje i monitoruar vazhdimisht për ju në mënyrë që të keni produktin më të mirë të mundshëm.

Custom Category Image

Monitoring pH during Meat Processing Blog

Learn how a meat processing plant was looking to update their portable pH meter for spot checking their meat products on the go. Many (though not all) tests can be portable and go where you need them throughout your production facility.

Read Now
Category Image

Shurup & Mjaltë

Shurup & Mjaltë

Shurupi i panjës dhe mjalti janë mallra që përdoren çdo ditë për një sërë qëllimesh. Ndërsa mjalti mund të prodhohet në mbarë botën, shurupi i panjës prodhohet kryesisht në Amerikën e Veriut dhe ka një sezon shumë të kufizuar. Testimi i produktit tuaj për sheqer (vlera Brix) i kursen vetes kohë dhe para duke ditur saktësisht se çfarë lloji mjalti ose shurupi panje keni, në mënyrë që të ketë cilësinë më të mirë në treg.

Custom Category Image

Maple Sugaring Season: Measuring Sugar Content (Brix) Blog

Add a Brix refractometer to your arsenal of maple syrup equipment to accurately and confidently measure sugars. Learn how maple sugaring is easier than ever when you know your true sugar content.

Read Now
Category Image
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara