Bulmeti

Bulmeti

Puna nuk mbaron vetëm me marrjen e qumështit nga lopët. Çdo lloj produkti qumështi kërkon një proces të ndryshëm prodhimi, secili duhet të plotësojë parametra të veçantë në mënyrë që të sigurojë integritetin e produktit, jetëgjatësinë, shijen dhe strukturën. Pavarësisht produktit, testimi ju siguron që produkti juaj është në gjendje të mirë. 

Items 1-8 of 141

Page
Set Descending Direction

Items 1-8 of 141

Page
Set Descending Direction
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara