Edukim

Edukim

Kurset shkencore u mundësojnë studentëve të bëhen mendimtarë dhe zbulues të së nesërmes. Për të arritur rezultate të sakta është thelbësore mësimi i teknikave dhe metodologjisë së duhur të testimit analitik. Përmasat e mëdha të klasave dhe kufizimet buxhetore nuk duhet të pengojnë kurrë edukimin shkencor, nga shkolla fillore deri në doktoraturë. Ka instrumente për çdo matje që dëshironi të kryeni.

Items 1-8 of 87

Page
Set Descending Direction

Items 1-8 of 87

Page
Set Descending Direction
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara