Pishina & SPA

Pishina & SPA

Nuk ka asgjë më të mirë se të pushoni në një SPA ose të freskoheni në një pishinë në një ditë të nxehtë; derisa të shihni se uji është i turbullt. Shmangni problemet me pishinën/spa-në tuaj duke testuar shpesh parametrat e saj. Gjithçka, nga temperatura, pH, te klori mund të ndikojë shumë në gjendjen e pishinës/spa-së suaj. Për t'i bërë gjërat edhe më të lehta, ka opsione të automatizuara që testojnë dhe korrigjojnë parametrat tuaj bazë.

Items 1-8 of 113

Page
Set Descending Direction

Items 1-8 of 113

Page
Set Descending Direction
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara