Ushqime të përpunuara

Ushqime të përpunuara

Ushqimet e përpunuara kanë për qëllim t'i rezistojnë kohës, të jenë të sigurta dhe të kenë informacion të saktë për përmbajtjen e vlerave ushqyese. Nga lëndët e para, te përpunimi, te ruajtja dhe ambalazhimi, ka teste që duhen kryer në çdo fazë. Acidifikimi i ushqimeve, përmbajtja e kripës, temperatura dhe më shumë duhet të monitorohen në mënyrë që ushqimet të kenë jetëgjatësinë, strukturën, shijen dhe cilësinë e dëshiruar.

Items 1-8 of 204

Page
Set Descending Direction

Items 1-8 of 204

Page
Set Descending Direction
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara